Ο Πρόδρομος υπεραμύνεται

Το γεύμα που παρέθεσε στους αθλητικογράφους με αφορμή τα γενέθλια του επέλεξε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ για να στείλει τα δικά του μηνύματα για τη δικαιολογημένη κριτική που δέχεται η διοίκηση.

Οι θέσεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

«Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, αλλά όταν φτάνουν σε ακρότητες ναι μας ενοχλεί και μας επηρεάζει γιατί τούτη η διοίκηση ανέλαβε την ομάδα στην έβδομη θέση με ελλειμματικό προϋπολογισμό 2.5εκατ. και 4.5 σε χρέος του κράτους, έβαλε και μέχρι σήμερα δεν έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος και ούτε θα τον χάσει. Τα μηνύματα να πάνε και σε όποιον αρέσει και σε όποιον δεν αρέσει.

Δείξαμε ότι έχουμε την ικανότητα και στα δύσκολα. Αυτή τη στιγμή, ναι είμαστε κάτω από πίεση γιατί τέσσερις μεγάλες απώλειες ακόμη δεν έχουν μπει ακόμη στην ομάδα για διάφορους λόγους.

Θα μπουν, αλλά συνεχίζει η ενδυνάμωση της ομάδας. Είμαστε πολύ κοντά, ελπίζω πάρα πολύ σύντομα, όχι να μείνουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ενισχυθεί η ομάδα με ακόμη δύο παίκτες που βλέπουμε ότι χρειάζεται σε κάποιες θέσεις.

Εκείνο που χρειάζεται από τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα είναι η στήριξη αυτής της ομάδας γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά ιδιαίτερα φέτος, και εντός και εκτός Κύπρου. Θα πρέπει να το καταλάβουν οι ΑΠΟΕΛίστες ότι μόνο μονιασμένοι και ενωμένοι μπορούμε να μείνουμε εκεί που μας αξίζει, πρώτοι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X