Ο στόχος του 7×3

Για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ανατροπή των δεδομένων θα πρέπει να πετύχουμε το απόλυτο των νικών στους εναπομείναντες αγώνες. Αυτός είναι ο στόχος σύμφωνα και με τα όσα είπε ο Πετεβίνος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας σχολίασε και το θέμα της επιστροφής των Βάντερμαν και Εφραίμ.

Οι σχετικές δηλώσεις…

Για τη νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο: «Υπήρξε επίσημη τοποθέτηση από τον πρόεδρο της ομάδας. Κρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο ότι μια αλλαγή προπονητή θα ήταν υποβοηθητική. Ο κύριος Μπαλταζάρ γνωρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο προπονητή που βλέπει ως μια πρόκληση την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Περιμένουμε να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και να μπορέσει και αυτός να δείξει το έργο. Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ωφέλιμη για την ομάδα μας.

Δίνεται η ευκαιρία στον νέο προπονητή να προσδώσει κάποια στοιχεία για να αλλάξει κάπως την αγωνιστική φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ. Αυτό που έχουμε να κυνηγήσουμε είναι την ουσία. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι το 7×3. Τα μαθηματικά δεδομένα είναι αυτά. Αξιολόγηση θα γίνει μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής. Οι προπονήσεις ήταν και θα είναι καθημερνές. Ο κ. Μπαλταζάρ τρέχει για να προλάβει τον χρόνο. Σαφώς δεν υπάρχει πάρα πολύς χρόνος αλλά πάλι καλά που έχουμε αυτή τη διακοπή. Αυτή η διακοπή μπορεί να έχει μια σχετική ωφελιμότητα».

Για τον Ενσουέ: «Ο Ενσούε αγωνίζεται σήμερα σε φιλική αναμέτρηση με την Εθνική του ομάδα. Την Τετάρτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις».

Για τους Βάτερμαν και Εφραίμ: «Η παράμετρος η οποία εξετάζεται είναι η αγωνιστική τους ετοιμότητα. Θεωρώ ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αποτελέσουν επιλογές. Αυτή τη στιγμή που βρίσκονται σε ένα τέτοιο σημείο που η προοπτική τους είναι ν α αποτελέσουν επιλογές για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει την ίδια πίστη όπως έχουν όλοι μέσα στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι με την κατάσταση που υπάρχει έχει κατανοήσει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας ότι είναι σημαντική η βοήθεια του».

Για την αύξηση των εσόδων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: «Οι αποφάσεις αυτές παίρνονται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία των ομάδων όπου ο ΑΠΟΕΛ είναι ενεργό μέλος. Το σημαντικό μετά από την αλλαγή του προέδρου της UEFA να αλλάξει το format, υπάρχει και το αντιστάθμισμα να ευξάνονται τα έσοδα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Με το νέο φορμάτ είναι πιο δύσκολο για μια κυπριακή ομάδα να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι λίγο πιο εύκολο να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Αν θα είναι διαχωρίσιμη η οικονομική ζημιά σε περίπτωση που δεν προκριθεί η ομάδα σε ευρωπαϊκό όμιλο: «Δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα μπεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τελευταία 4 χρόνια ο ΑΠΟΕΛ έχει πάει μόλις δυο φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοίκηση επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα. Υπάρχουν κι άλλα πλάνα τα οποία θα βγουν σιγά σιγά στην επιφάνεια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X