Οι ατάκες του Λούκα

Ο Χατζηλούκας χαρακτήρισε αυστηρή την κριτική που γίνεται στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ ενώ είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει ως πρώτος προπονητής. Ο υπηρεσιακός προπονητής μίλησε ενόψει του αυριανού αγώνα και μεταξύ άλλων είπε ότι θα αλλάξει το σύστημα αφού δεν του αρέσει το 5-3-2 και οι όποιες παραλλαγές του.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Αυτή η ομάδα έχει προκριθεί. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Θα συμφωνήσω ότι οι εμφανίσεις μας χρειάζονται βελτίωση. Αυτό θα γίνει σιγά σιγά. Πιστεύω ότι αδικείτε την ομάδα εσείς οι δημοσιογράφοι. Υπάρχει κούραση στην Ευρώπη. Γίνεται αυστηρή κριτική στο ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω τι θα αλλάξει ο νέος προπονητής αλλά μπορεί να βελτιώσει τις εμφανίσεις μας”

“Είναι μια πρόκληση το παιχνίδι με την Σεβίλλη. Το ξέρω ότι όλοι θέλουν να παίξουν”

Για το γεγονός ότι ο Σωφρόνης έγινε πρώτος: “Ούτε ένα στο εκατομμύριο να μείνω πρώτος προπονητής στο ΑΠΟΕΛ”

“Έχουμε συμφωνήσει με τον Πρόεδρο το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Θα είμαι ο συνεργάτης του νέου προπονητή ή ότι άλλο χρειαστεί η ομάδα”

“Αλίμονο αν είμαστε μέσα στο ΑΠΟΕΛ και να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα”

“Δεν μπορεί να κανένας να αμφισβητήσει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορεί καμιά ομάδα να παίζει τόσο καλά στην Κύπρο και να παίζει και στην Ευρώπη”

“Ξέρουν οι παίκτες μου την αυριανή εντεκάδα. Έχω παίξει το σύστημα με πέντε πίσω και στην Δόξα αλλά δεν μου αρέσει και θα το αλλάξω. Ένα δύο παιχνίδια που θα είμαι εδώ, θα το αλλάξω

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X