Οι γενναίοι και η παραδοχή για τον πρώην

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ζωντανός και εκατομμυριούχος. Οι παίκτες έδειξαν αυταπάρνηση και στο τέλος πανηγύρισαν δίκαια. Ο Ντολ στις λίγες μέρες του στην Κύπρο πήρε μια γεύση των όσων θα ζήσει στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του έχουν ιδιαίτερη σημασία…

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίον δεν είδα πολύ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι διότι είχαμε κάποια δεδομένα εις βάρος μας με τον αντίπαλο να πιέζει για το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σαφώς και ήμαστε χαρούμενοι για το μηδέν παθητικό και είναι μια φανταστική στιγμή για έναν υπέροχο σύλλογο.

Αν χωρίς το πέναλτι μπορούσε να φύγει με την νίκη… Δεν ήταν τόσο καθοριστικό γιατί είχαμε αρκετό χρόνο. Παίξαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα έχοντας περισσότερη δημιουργικότητα από τον άξονα και τα άκρα. Κρατώ ότι οι παίκτες μου έπαιξαν αρκετές φορές ένας εναντίον ενός και θέλησαν να πατήσουν περιοχή. Δεν χάσαμε ποτέ τον έλεγχο μας και είχαμε ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση.

“Δείξαμε γενναιότητα και παίξαμε με καρδιά κι αυτό έκανε τη διαφορά. Αλλάξαμε πράγματα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και αυτό ήταν η ταχύτητα με ή χωρίς τη μπάλα. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις για ένα διάστημα 10-15 λεπτών αλλά και πάλι βρήκαμε τις λύσεις στα μετόπισθεν. Μετά από εκείνο το σημείο βήμα με βήμα κερδίσαμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε αυτό που αξίζαμε”.

“Οφείλω να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή και την προπονητική ομάδα για τη δουλειά τους. Το είπα και στους ποδοσφαιριστές ότι ήμουν εδώ λίγες ημέρες έχοντας την ευκαιρία να παίξω έναν τόσο ανταγωνιστικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι χαρούμενος για όλους στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο ο οποίος είναι δεμένος με τον σύλλογο και τον ευχαριστώ”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!