Οι τέσσερις και η προσδοκία για εκτόξευση

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα μας δεν θα έκανε τον μέγιστο δυνατό αριθμό μεταγραφών, διέψευσε τις εκτιμήσεις και με τέσσερις συνολικά προσθήκες θα επιχειρήσει να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη στη συνέχεια.

Μπορεί κάποιες κινήσεις να έχουν μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα από το επόμενο τρίμηνο αλλά η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανάγκη είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος…

Οι προσθήκες των Μπέζιακ, Φατσινέττι, Γιάκολιτς και Βιντιγκάλ δίνουν στον ΑΠΟΕΛ επιπλέον επιλογές σε θέσεις που είχε τρομερή ανάγκη.

Αρχίζοντας από τον Μπέζιακ είναι δεδομένο ότι με την αποχώρηση του Ντελατόρε αλλά και του Ρέζα η ομάδα είχε ανάγκη από επιθετικό που θα μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Οι Ιταλοί εκτιμούν ότι ο Σλοβένος είναι τέτοιος παίκτης..

Κενό και μάλιστα μεγάλο υπήρχε και στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού ο Καζού δυσκολεύεται ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση του με το τέλος της χρονιάς.

Τέλος δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη η προσθήκη δυο wingers αφού η παραχώρηση του Μηνά Αντωνίου και τα δεδομένα όσον αφορά τους υπόλοιπους που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση είναι τέτοια που υπήρχε η ανάγκη ενίσχυσης.

Η στροφή στο 3-5-2 έγινε και λόγω περιορισμένων επιλογών που απέτρεπαν την επιλογή μιας διάταξης με δυο ακραίους επιθετικούς, οπότε η παρουσία των Γιάκολιτς και Βιντιγκάλ απελευθερώνει τον Τραμετσάνι. Πρόκειται επίσης για παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο πρόβλημα της δημιουργικότητας μειώνοντας την εξάρτηση στους Ντε Βινσέτι και Τάμαρι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!