Όλοι θέλουν να μείνουν

Πλησιάζει η λήξη της φετινής χρονιάς και μαζί της η αντίστοιχη λήξη των συμβατικών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο μέχρι το Μάιο του 2017. Είναι για αυτό που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αυξηθεί οι δηλώσεις όλων με τις οποίες εκφράζουν τη θέληση του να παραμείνουν στην ομάδα μας.

Ακόμα και μερικοί που έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά αλλά κρίνουν ως μη δεδομένη την παρουσία τους δηλώνουν ότι είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται στο ιδανικό περιβάλλον.

Η μπάλα όπως εντόπισε και ο Κύπρος Χριστοφόρου σε χτεσινές δηλώσεις του είναι στα πόδια της διοίκησης. Η επιτροπή προγραμματισμού πιο συγκεκριμένα καλείται να αξιολογήσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Η ιδιαιτερότητα του μίνιμουμ αριθμού Κυπρίων παικτών είναι μια παράμετρος που θα παίξει ρόλο μετά και την αποχώρηση του Πιέρου Σωτηρίου αλλά όλα αυτά είναι θέματα που προς το παρών απασχολούν μόνο παρασκηνιακά αφού στο προσκήνιο βρίσκεται ο αγώνας της Κυριακής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X