Όλοι θέλουν την Ντάνταλκ

Η προσοχή όλων μας θα στραφεί σήμερα στην κλήρωση για τα play offs του Champions League. Ο ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται και φέτος εκεί και παρά το ότι για κάποιους οπαδούς μας η παρουσία είναι σχεδόν απαίτηση, οι αποκλεισμοί συγκεκριμένων ομάδων βοηθούν στο να μας υπενθυμίζουν χρήσιμα πράγματα. Όπως είναι γνωστό η ομάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ισχυρούς και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια από τις ακόλουθες:

Δυναμό Ζάγκρεμπ
Λουντογκόρετς
Κοπεγχάγη
Χάποελ Μπερ Σέβα
Ντάνταλκ

Από την Τρίτη που έγιναν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα οι οπαδοί μας και όχι μόνο έκριναν ως ιδανικό σενάριο την κλήρωση με την άγνωστη και αντικειμενικά πιο αδύνατη ομάδα που δεν είναι άλλη από την Ντάνταλκ. Η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας πέταξε εκτός play offs την Μπάτε αλλά εξακολουθεί να θεωρείται η ομάδα που θα ήθελαν όλοι στο γκρουπ των ισχυρών.

Ρεαλιστικά οι πιθανότητες μας για κάτι τέτοιο είναι στο 20% ενώ ίσως αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να αποφύγουμε συγκεκριμένες ομάδες με πρώτη την Κοπεγχάγη και ακολούθως τη Δυναμό Ζάγκρεπ.

Η θεά τύχη δεν προσαρμόζεται στις ευχές κανενός οπαδού, παίκτη ή παράγοντα οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγες ώρες για να δούμε τι θα μας κάτσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X