Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν…

Η διοίκηση Πετρίδη βρίσκεται ξανά στη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή αφού κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι ξεπέρασε τις αντοχές της με τον Κρίστιανσεν. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προήγουμενο θέμα μπορεί ο Δανός να έβγαλε τη χρονιά αλλά κατά τη διάρκεια της τέθηκε σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις θέμα προπονητή.

Η μεγάλη εικόνα όμως είναι ακόμα πιο ανησυχητική και σχετίζεται με την ανεπιτυχή προσπάθεια της περίφημης επιτροπής προγραμματισμού να στελεχώσει επαρκώς την ομάδα με έμψυχο δυναμικό.

Με αντικειμενικά κριτήρια οι τελευταίες δυο μεταγραφικές περίοδοι μπορούν να χαρακτηριστούν καταστροφικές και όποιος ισχυριστεί ότι ο Κρίστιανσεν είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτό απλά στρουθοκαμηλίζει.

Το μοντέλο διαχείρισης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ είναι τέτοιο όπου η διοίκηση και οι εκλεκτοί της (διευθυντής ποδοσφαίρου και σκαουτερ) έχουν ισόποση ευθύνη σε θέματα στελέχωσης του ρόστερ.

Είναι για αυτό εξάλλου που ακόμα και τώρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ έχουν γίνει δύο μεταγραφές (Ποτέ και Ρουέδα).

Ο ΑΠΟΕΛ για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί βρίσκεται σε οριακό σημείο και η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν πρέπει να ξεγελά. Και αυτό γιατί το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί σε επικίνδυνο βαθμό γεγονός που απαιτεί ριζικές τομές και πρωτόγνωρο ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές που θα γίνουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X