Όλοι σπίτια μας!

Υπάρχουν ήττες και ήττες άσχετα αν πάντα 3 βαθμοί χάνονται. Το δις εξαμαρτείν όμως αποδεικνύει τη γύμνια της ομάδας μας και ειδικά του προπονητή. Και για να εξηγούμαστε, δεν είναι μόνο οι 4άρες από τον απόλλωνα αλλά και η 3άρα από την άεκ τον 1ο γύρο.

Από αυτή εδώ τη στήλη (και γενικά από όλο το σάιτ) αναφερθήκαμε πολλές φορές για την κωλοσυρμαθκιά της κουφής. Προειδοποιήσαμε άπειρες φορές (και όταν ακόμη κερδίζαμε) για την κακή διαχείριση των παικτών, για τη λανθασμένη αντιμετώπιση αρκετών παιχνιδιών, για τις ακαταλαβίστικες εμμονές του προπονητή και για πολλά άλλα. Δεν θα καταντήσουμε γραφικοί να τα επαναλάβουμε, άλλωστε πλέον δεν υπάρχει λόγος αφού πάθαμε αυτό που φοβόμασταν.

Αναφέραμε επίσης ότι ο απόλλωνας θα παίξει 8 φιλικά παιχνίδια. Απομένουν τα 2 μεταξύ μας που έπρεπε να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο και το πρώτο το χάσαμε ήδη με κατεβασμένα σώβρακα! Αναφορές περί fair play και οφσάιντ στο 4ο γκολ είναι τουλάχιστον ατυχείς. Τι κάναμε στο υπόλοιπο παιχνίδι για να κερδίσουμε;

Δεν θα μακρηγορήσω και ούτε γράφω εν βρασμώ ψυχής αφού περίμενα με μαθηματική ακρίβεια τη σημερινή κατάντια. Γιώργο Δώνη αν έχεις λίγη ευθιξία παραιτήσου πάραυτα. Πρόδρομε Πετρίδη αν δεν παραιτηθεί, να τον απολύσεις εσύ αν θέλεις να σώσουμε τη χρονιά με όσες πιθανότητες έχουν πλέον απομείνει. Αλλιώς γύρε πίσω και εσύ και άστα στον αυτόματο πιλότο.

Υ.Γ. Νεκτάριε παρά να κάνεις άστοχες δηλώσεις μετά από τέτοιο ρεζιλίκι, θα ήταν καλύτερα να αναφέρεις ότι το πρωτάθλημα έχει πλέον τελειώσει αφού ο απόλλωνας έχει να παίξει ακόμη 6 παιχνίδια με αδιάφορες ομάδες!

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X