Ομαλή μετάβαση εντός ωρών!

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αγωνία για τη σημερινή κλήρωση. Ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του οδοιπορικό και τον Φεβρουάριο ενώ υπάρχουν αυτοί που αισιοδοξούν ότι μπορεί να υπάρχει και συνέχεια, αναλόγως του αντιπάλου.. Λίγο μετά τις 14:00 θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας και ο καθένας θα μπορεί να κάνει τις δικές του αρχικές εκτιμήσεις ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα μπουν σε tour mode.

Το μοναδικό όμως ζητούμενο για την ομάδα μας σήμερα δεν είναι άλλο από τη νίκη στον αγώνα με την Ανόρθωση. Μόνο αυτό αφού ακόμα και η κλήρωση είναι κάτι που απλά μας καθιστά ρόλο παρατηρητή.

Οι νέες απώλειες της ΑΕΚ είναι το τελευταίο και μεγαλύτερο κίνητρο αφού με νίκη θα βρεθούμε και εμείς στην κορυφή. Ο αγώνας με την Ανόρθωση θα είναι ένα ντέρμπι. Μπορεί η ομάδα της Αμμοχώστου να παραπαίει φέτος αλλά εναντίον του ΑΠΟΕΛ αναγεννάται και το παλεύει.

Ήταν αυτό που σε συνδυασμό με τη δική μας απόδοση έφερε την ισοπαλία στον αγώνα του πρώτου γύρου. Δεν πρέπει επίσης να παραβλέψουμε ότι έχοντας καλή απόδοση έφυγε με την ισοπαλία από το Τσίρειο την περασμένη αγωνιστική.

Η απουσία του Καρλάο είναι σημαντική αλλά και κίνητρο για αυτούς που θα αγωνιστούν. Η οποια κούραση από την προσπάθεια στο Europa League πρέπει να μην φανεί έστω και αν δεν υπάρχει πολυτέλεια για μαζικό rotation.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!