Ονειρικά ταξίδια στ´ αστέρια

Είναι σημαντικό όταν γράφεται η ιστορία να έχεις δίπλα σου σωστούς και αξιόπιστους συνεργάτες και αναμφίβολα το seeyou travel ήταν ένας από αυτούς . Το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο ήταν παρών στις μεγαλύτερες μετακινήσεις φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στο εξωτερικό. Συνέβαλε με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία του στην ομαλή διακίνηση της ομάδα μας αλλά και χιλιάδων οπαδών μας στις ιστορικές και ονειρικές εξορμήσεις μας στην Ευρώπη .

Ο θρύλος της Ευρώπης ταξίδευε με το seeyou travel από το 2002 μέχρι το 2011!Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Κοριτσά, νησιά Φαρόε, Ισραήλ, Λευκορωσία, Λιθουανία, Μάλτα, Κοπεγχάγη, Βερολίνο, Λονδίνο, Μπρατισλάβα, Βελιγράδι, Πράγα, Κρακοβία,Πόρτο, Αγία Πετρούπολη, Μαδρίτη, Ντόνετσκ, Λύων!

Oι προκρίσεις επί Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, οι ισοπαλίες με Αθλέτικο στην Μαδρίτη και με την Τσέλσι στο Λονδίνο το 2009, τα παιχνίδια με Ζενίτ, Σαχτάρ και Πόρτο το 2011, οι ιστορικοί αγώνες με Λυών και Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν μερικά από τα ταξίδια που έφεραν την σφραγίδα του seeyou travel και θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη του κάθε Αποελίστα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!