Οπαδική ωριμότητα

Είναι άξια αναφοράς η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των οπαδών μας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και το πως πρέπει να προσεγγιστεί ο αγώνας της Τετάρτης.

Πρόκειται για ωριμότητα την οποία αδυνατούν να δείξουν διαχρονικά ακόμα και οι αρμόδιοι και είναι για αυτό που βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη κατάσταση για το παρόν και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

Παρά λοιπόν την πικρία και την απογοήτευση για την άνευ προηγουμένου αδυναμία της επιτροπής προγραμματισμού να στηρίξει την ομάδα, ο κόσμος αντιλαμβάνεται και αναλαμβάνει το δικό του ρόλο.

Θα επιχειρήσει με τον όγκο και τον παλμό του να υπερκαλύψει τις αγωνιστικές ελλείψεις έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ να βρεθεί στα play offs του Champions league. Η αφοσίωση και η αγάπη είναι τέτοια που υπάρχει η άποψη ότι ο κόσμος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Η αλήθεια είναι ότι ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι η απόδοση των παικτών την οποία με τη σειρά της θα κρίνουν στοιχεία όπως η τακτική, οι φυσικές και ψυχικές δυνάμεις και όλα αυτά που δεν είχαμε επί Μπειν.

Η απόλυση του επικίνδυνου από κάθε άποψη Ολλανδού θα βοηθήσει ενώ εκτιμάται ότι η ώθηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί στην άκρη του πάγκου θα είναι ο Δώνης. Ο Ελλαδίτης πρώην και νυν προπονητής μας γνωρίζει τι εστί ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Το αν και πως θα μπορέσει τους ίδιους βασικά 11 που δεν βλεπόντουσαν στους προηγούμενους αγώνες να τους μεταλλάξει σε μια ομάδα που θα λιώσει τους Ρουμάνους θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι υπάρχει πίστη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X