Ώρα για αποδείξεις και όχι μόνο;

Ο Τραμετσάνι μετά την ισοπαλία με την Αλκή δήλωσε ότι στους αγώνες που θα ακολουθήσουν θα φανεί από τι είναι φτιαγμένη η ομάδα και αν έχουμε τη δύναμη να αντιδράσουμε.

Η ήττα από την Πάφο έστειλε τα πιο αποθαρρυντικά μηνύματα ενώ η επιστροφή στις νίκες με το Παραλίμνι συνοδεύτηκε με ακόμη μια προβληματική απόδοση.

Από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια σειρά συνεχόμενων ντέρμπι και αυτό με τη φορμαρισμένη ΑΕΚ θα δοκιμάσει τις αντοχές και δυνάμεις όλων στον Αρχάγγελο.

Δυστυχώς το ΓΣΠ έπαψε πλέον να είναι έδρα αλλά ο στόχος της νίκης είναι επιβεβλημένος προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή. Η εκτίμηση όλων είναι πως μόνο αν βελτιωθεί η απόδοση θα τα καταφέρουμε.

Η υποψία ότι ο Τάμαρι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος είναι ένα ακόμα σύννεφο πάνω από τον Αρχάγγελο το οποίο πρέπει να τύχει διαχείρισης. Κάνουμε ειδική αναφορά στον Ιορδανό για προφανείς λόγους.

Όπως προκύπτει ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νσούε γεγονός που ίσως τον αναγκάσει να εγκαταλείψει το 3-5-2 που πλέον δείχνει να μην είναι αποτελεσματικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!