Ώρα παρασκηνίου

Η ανακοίνωση της διοίκησης Πετρίδη για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου, ήρθε να επισπεύσει το οργιώδες παρασκήνιο που εξελίσσεται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αυτό έχει ως πρωταγωνιστές τον Πρόδρομο Πετρίδη, τη διοίκηση του σωματείου και πρώην διοικητικούς συμβούλους με πιο χαρακτηριστικές τις περιπτώσεις των Γιάννη Δημητρίου και Θεόδωρου Κυριακίδη.

Η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και αρρωστημένη αφού όσοι γνωρίζουν τα δεδομένα ξέρουν ότι ο Πετρίδης δεν θέλει να αποχωρήσει, το σωματείο θέλει να ελέγξει και να εγκρίνει την πιθανή διάδοχη κατάσταση και οι εκτός των δυο συμβουλίων να αξιώνουν ανεξάρτητο οικονομικό έλεγχο.

Το να βρεθεί κοινή συνισταμένη ανάμεσα στους τρεις αυτούς πόλους θεωρείται δύσκολο ως απίθανό αφού υπάρχουν και προσωπικές ατζέντες.

Βασικά μετά από χρόνια επανέρχεται στο προσκήνιο ένα σκηνικό ελέγχου του ΑΠΟΕΛ από τα 5-6 άτομα που κατέχουν μεγάλα πακέτα μετοχών της εταιρείας και στο βάθος ένας Ουκρανός που ενδέχεται να προκύψει ως ο μεγαλύτερος μέτοχος.

Η διαφορά με προηγούμενες φορές είναι πως τώρα η ομάδα βρίσκεται προ του φάσματος του υποβιβασμού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X