Όρθια

Μπορστά σε ένα ένθερμο κοινό των 11500 οπαδών η άγνωστη Sutjeska από το Μαυροβούνιο έμεινε όρθια και πήρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων την ισοπαλία. Μια ισοπαλία που της δίνει δικαίωμα στην πρόκριση.

Ποια όμως είναι η Sutjeska; Ξεκινώντας από τον προπονητή, τον 61χρονο Nikola “Peco” Rakojević, να αναφέρουμε ότι διανύει την τρίτη του θητεία στην ομάδα σαν προπονητής. Για 14 χρόνια 1975-1989 αγωνίστηκε με την φανέλα της Sutjeska σαν ποδοσφαιριστής.

Στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκε με ένα κλειστό 4-2-3-1 με τον Giljen  κάτω από τα δοκαρια, τους Bulatovic, Sofranac, Ciger και Nedic στην άμυνα, Stefanovic και Jankovič αμυντικά χαφ, Kojasevic, Cetkovic και Vucic στο κέντρο και τον Markovic στην επίθεση. Έκανα μόνο μία αλλαγή στο 88′ με τον Bozovic να περνά στη θέση του Markovic. Όλοι οι παίκτες της Sutjeska είναι από το Μαυροβούνιο εκτός από τους Σέρβους Ciger και τον Stefanovic. Ο τελευταίος αγωνίστηκε στην Καλλιθέα στην Β’ Εθνική το 2016-2017 για 250 λεπτά.

Η γκολάρα που πέτυχε ο Kojasevic στο τελευταίο λεπτό είχε αρκετή δόση θράσους κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε αν η Sutjeska γίνει η επόμενη μας αντίπαλος. Λογικά όμως θα περάσει η Slovan αν κρίνουμε και από τις τελικές προσπάθειες που έγιναν (23-7).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X