Όσο πιο ευγενικά μπορούσε

Δεν άντεξε ο προπονητής μας. Σχολίασε και αυτός όσο πιο ευγενικά μπορούσε ότι η ποιότητα κάποιων παικτών είναι τέτοια που οδηγούν το ΑΠΟΕΛ σε άσχημα κατατόπια.

Οι δηλώσεις του Πουρσαϊτίδη:

Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Όσον αφορά για την δική μου ομάδα, είμαι απογοητευμένος. Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεχθήκαμε γρήγορα ένα γκολ από στημένη φάση. Μπορώ να πω πως προσπαθήσαμε, γίναμε πιο επιθετικοί αλλά δυστυχώς κατέχουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ σε χέρια πέναλτι. Βάλαμε σε πολύ δύσκολη θέση τους εαυτούς μας. Είναι κρίμα, είναι κρίμα γιατί δεχθήκαμε δυο γκολ σε κρίσιμα σημεία. Προσπαθήσαμε. Κάποια παιδιά δείχνουν πως δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ίσως να είναι κάποιο ντεφορμάρισμα. Δεν φτάνει να τρέχουν οι λίγοι. Είναι ομαδικό άθλημα. Δεν φτάνει να παίζουν οι λίγοι, πρέπει να ανεβάσουν απόδοση και άλλοι. Όσοι θέλουν θα παίζουν. Δεν θέλω να πω πολλά, από αύριο δουλειά.”

Ήταν άτυχο το ΑΠΟΕΛ; “Οταν κάνεις 5-6 πέναλτι με χέρι δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Έχουμε τις πληροφορίες στα στημένα στα κόρνερ παρόλαυτα δεχθήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε. Το δεύτερο ήταν σε καθοριστικό σημείο. Ηταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μοιραία ήρθε η ήττα.”

Για την εξάδα: “Οσες υπάρχουν βαθμολογικές ελπίδες θα το κυνηγήσουμε. Δεν φτάνει να πιστεύω εγώ, πρέπει να πιστέψουν και οι παίκτες μου”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X