Όταν δεν αρκεί ούτε το τέλειο

Η ομάδα μας καλείται αν πετύχει κάτι που μοιάζει με ακατόρθωτο και είναι για αυτό που προκύπτουν ερωτήματα ως προς το ποίοι παίκτες πρέπει να ριχτούν στην αυριανή άνιση μάχη με την Ντόρτμουντ.

Η ατάκα του Πετεβίνου ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες κάποτε δεν αρκεί ούτε το τέλειο παιχνίδι είναι αντιπροσωπευτική των δυσκολιών και όχι μόνο.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μίλησε για τους τραυματισμούς που θερίζουν αλλά και για την προβληματική απόδοση….

Για το αν είναι όλα έτοιμα στο ΓΣΠ για τον αυριανό αγώνα: 
«Ως συνήθως η μέρα πριν από τον αγώνα είναι γεμάτη από συναντήσεις. Μόλις ολοκληρώσαμε την πρώτη συνάντηση με την ΟΥΕΦΑ. Αυτό που προέκυψε είναι πως επειδή ο αγωνιστικός χώρος δεν πρέπει να επιβαρυνθεί, η ομάδα μας θα κάνει προπόνηση στον «Αρχάγγελο» και μένει να δούμε και η Ντόρτμουντ που δεν ξεκαθάρισε το που θα προπονηθεί. Σίγουρα μόλις υπάρξει εξέλιξη θα υπάρξει ενημέρωση»

Για τους πολλούς τραυματισμούς: 
«Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Σε κάθε παιχνίδι χρησιμοποιείς όσους ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Είμαστε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα είχαμε μεγάλο ιατρικό δελτίο. Στον τελευταίο αγώνα με τη Δόξα δεν είχαμε 18αδα και γι’ αυτό αναφέρθηκα πως ήταν σημαντικό να κρατήσουμε την ουσία. Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε βελτίωση σε κάποιους ποδοσφαιριστές όμως υπάρχουν προβλήματα. Υπάρχει το δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντική η διαχείριση από τον προπονητή»

Για τα εισιτήρια: 
«Αυτή τη στιγμή είμαστε περίπου στις 14.500 χιλιάδες και όπως ίσχυσε στο παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν θα υπάρχει προπώληση στα ταμεία του γηπέδου. Η προπώληση θα σταματήσει στο Orange Shop, και θα υπάρχει προπώληση και από το διαδίκτυο, η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι και 15 λεπτά πριν την σέντρα»

Για το ότι στο πρωτάθλημα η εικόνα της ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει: 
«Μας προβληματίζει το γεγονός πως στους αγώνες πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν αγωνίζεται με βάση την ποιότητα που έχει. Κατανοούμε όμως πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η ουσία είναι στα αποτελέσματα. Έχουμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και πολλούς τραυματισμούς όμως η ομάδα είναι εκεί στους στόχους της με υποφερτή εμφάνιση»

Για το αυριανό παιχνίδι: 
«Ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος και μάλιστα είναι ο πιο δύσκολος από όλους. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες πολλές φορές και το τέλειο παιχνίδι δεν σου φέρνει βαθμολογικό κέρδος»

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X