Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού

Η γκάφα ολκής του 24sports που ανακάλυψε συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Ιντιάκεθ καθώς και οι υπόλοιπε τσιόφτες που γράφονται σε διάφορα sites ανάγκασαν το γραφείου τύπου να τοποθετηθεί για τα όσα εξελίσσονται. Βασικά ο Χατζηλούκας θα παραμείνει περισσότερο από όσο νόμιζε αφού η προσπάθεια συμφωνίας με προπονητή δεν προχωρά με τους ρυθμούς που θα ήθελε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Επειδή το ενδιαφέρον του κόσμου του ΑΠΟΕΛ φυσιολογικά είναι υψηλό σε ότι αφορά στο θέμα εξεύρεσης νέου προπονητή και δυστυχώς υπάρχουν ΜΜΕ που το εκμεταλλεύονται δημοσιεύοντας ανυπόστατες πληροφορίες, ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι δεν έχει γίνει καμία προφορική συμφωνία και καμία πρόταση σε κανένα προπονητή μέχρι στιγμής. Επίσης δεν προβλέπεται να υπάρχει καμία κατάληξη ούτε αύριο ούτε την Παρασκευή. Το πιθανότερο η επιλογή να γίνει μέσα στην αγωνιστική διακοπή των Χριστουγέννων.
*Ο πρόεδρος έχει προγραμματισμένο ταξίδι αύριο και θα επιστρέψει στην Κύπρο το Σάββατο. Ενημερώνουμε και για αυτό έτσι ώστε να μην διαβάσουμε ότι προκύπτει ταξίδι που σχετίζεται με συμφωνία στο θέμα προπονητή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X