Ούτε καν αποστολή

Οι συζητήσεις για την αδυναμία της ομάδας μας να κερδίσει καθοριστικούς αγώνες πλην αυτούς με τον Απόλλωνα είναι και πάλι στο επίκεντρο. Η ήττα από την ΑΕΚ ανέδειξε την επιθετική δυστοκία οπότε ανάμεσα στα πολλά που προκύπτουν είναι και το ότι ο ένας από τους δυο επιθετικούς μας έμεινε εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο Μπάλογκ θεωρητικά θα μπορούσε να ήταν η τρίτη αλλαγή που δεν έγινε ποτέ αλλά ο Τραμετσάνι έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να ήταν καν αποστολή.

Ο Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση αλλά και την επόμενη μέρα μετά την ήττα..

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι. Σαφώς είχαμε μια ευκαιρία αλλά ξέραμε ταυτόχρονα ότι θα αγωνιζόμασταν κόντρα σε μια ομάδα την οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε φέτος. Αν υπήρχε μια ομάδα που δικαιούτο τη νίκη ήταν ο ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ έκανε δυο τελικές και σκόραρε από στημένη φάση. Υστερήσαμε και δεν στείλαμε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ουσία είναι το αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες μας σε σχέση με πριν από την έναρξη της αγωνιστικής παραμένουν αρκετές και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα έχουμε αυτές τις μέρες για να καθαρίσουμε και το μυαλό μας και να δούμε την ευκαιρία που έχουμε ενώπιον μας».

Αν θα είναι μαζική η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Φτάσαμε σε ένα σημείο που έχουν μείνει 3 αγωνιστικές και το σκηνικό αυτό μας προδιαθέτει στο ότι δεν μπορούμε να έχουμε την εικόνα της περσινής αγωνιστικής συγκυρίας. Βεβαίως ως ομάδα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Όσοι έχουν πρόθεση να έρθουν και δεν έχουν θέμα λόγω της κάρτας φιλάθλου, είμαι βέβαιος ότι θα είναι εκεί. Ψάχνουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την ευκαιρία να κλειδώσουμε τον τίτλο».

Για το λόγο που έμεινε εκτός ο Μπάλογκ: «Ο Μπάλογκ δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού. Από τη στιγμή που το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού ήταν ο Γκέντσογλου από εκεί και πέρα ήταν απόφαση του κύριου Τραμετσάνι ποιους θα έχει στην 20αδα. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι και θέμα αριθμού πλέον».

Για το αγωνιστικό πρόγραμμα των ημερών: «Σήμερα και αύριο θα υπάρξει ρεπό για τους παίκτες. Θα επιστρέψουν τη Μεγάλη Τετάρτη, θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι και το μεγάλο Σάββατο. Την Κυριακή θα υπάρξει ρεπό και από τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε μπει πλέον σε αντίστροφη μέτρηση. Μόλις υπάρξει κάποια κατάληξη τελεσίδικη τότε θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση».

Αν θα ταξιδέψει στην Ιορδανία για Χάνι ο Πρόδρομος Πετρίδης:«Εμείς δεν είπαμε ποτέ για ταξίδι του προέδρου στην Ιορδανία. Όταν υπάρξει κάτι επίσημο θα ενημερώσουμε».

Για τη φιλοσοφία του Τραμετσάνι: «Ο κύριος Τραμετσάνι έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και παραμένει σταθερός σε αυτό».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!