Πάμε γήπεδο ρε

Επειδή δεν πάει άλλο η κατάσταση με τις άδειες κερκίδες στο ΓΣΠ είναι καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
– Οι οργανωμένοι δεν πάνε γήπεδο λόγω της κόντρα τους με την διοίκηση. Το θέμα είναι ότι για χάρη μιας χούφτας ανθρώπων που επίτηδες σαμποτάρουν την ομάδα γιατί πλέον είναι πιο δύσκολο για αυτούς να ρίχνουν αντικείμενα στο αγωνιστικό χώρο η’ να διακόπτουν αγώνες, πάνε θύματα και οι υπόλοιποι οργανωμένοι που τους ακολουθούν βάζοντας το εγώ τους πάνω από το καλό της ομάδας!

– Οι υπόλοιποι οπαδοί απλά δεν πάνε γήπεδο είτε γιατί είναι απογοητευμένοι από τους συνεχόμενους λάθος προγραμματισμούς και πλάνο της ομάδας τα τελευταία χρόνια, είτε γιατί δεν τους αρέσει το θέαμα που παρουσιάζουμε στον αγωνιστικό χώρο, είτε γιατί απήυδησαν με αυτά που έκαναν κάποιοι οπαδοί στην νότια και διέκοπταν παιγνίδια και αποφάσισαν να κάτσουν σπίτι τους. Ούτε καν οι season tickets δεν πάνε!

Διαφορές έχουμε όλοι με την διοίκηση. Διερωτόμαστε όλοι τι στο καλό απέγιναν 100 εκατομύρια τα τελευταία χρόνια και δεν ξορτώσαμε ούτε καν ένα προπονητικό κέντρο να κάνουμε (να μην μιλήσω για ιδιόκτητο γήπεδο…δαμέ γελούμεν!!). Διερωτόμαστε πως κατάντησε ένα ΑΠΟΕΛ με τόσα πολλά έσοδα να έχει κάποιους παίκτες στο ρόστερ του (ξένους και Κύπριους) που ούτε σαν τουρίστες δεν έπρεπε να παιρνούν έξω από τον Αρχάγγελο. Διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν κάθε χρονιά να κινδυνεύουμε να χάσουμε πρωτάθλημα από ομάδες που ούτε το 1/4 του προυπολογισμού μας δεν έχουν….Διερωτόμαστε πολλά και οι πλείστοι δικαιολογημένα τα έχουν με την διοίκηση (και αυτήν και την προηγούμενη)…ΑΛΛΑ…

… γίνεται μια προσπάθεια τον τελευταίο καιρό να φτιαχτούν κάποια πράγματα… η ομάδα δείχνει να βελτιώνετε και καλύψαμε μια διαφορά 7 πόντων μειώνοντας την στους 2……μπήκαμε στο τελικό στάδια του πρωταθλήματος, έρχονται ντέρμπι…. πως στο καλό περιμένουμε να κερδίσουμε τον τίτλο αν έχουμε απενεργοποιήσει το μεγαλύτερο μας όπλο που είναι ο κόσμος μας, ειδικά στην έδρα μας?!

… βλέπουμε όλοι του κούντημα που έχουν άλλες ομάδες από την διαιτησία φέτος…ένας λόγος είναι και η απουσία μας από το γήπεδο αφού στο “όφκερο” ΓΣΠ βρίσκουν και κάμνουν…….αν καταφέρουμε να δώσουμε τον τίτλο σε μια μέτρια ανόρθωση η’ σε μια απλά καλή αεκ τότε να μην τολμήσουμε να φταίξουμε μόνο την διοίκηση, τους παίκτες η’ τον προπονητή αλλά πρώτα εμάς τους ίδιους που βάλαμε τις διαφορές μας πάνω από τον ΑΠΟΕΛ αφήνοντας το μόνο του!!! Το να πηγαίνουμε στον Αρχάγγελο να υποστηρίξουμε τους παίκτες δεν έχει και πολύ νόημα αν στο γήπεδο παίζουν μόνοι τους!

Πρέπει πλέον να επιστρέψουμε μαζικά στα γήπεδα…όσοι δεν έκαναν ακόμη loyalty card πηγαίνετε κάνετε. Δεν είναι δικαιολογία αυτή για να αφήνουμε την ομάδα μόνη της!!

Δεν μας τιμά σαν ΑΠΟΕΛ να γεμίζουμε το 1/4 του ΓΣΠ. Πως μετά θα έχουμε απαίτηση οι παίκτες μας να παίζουν καλή μπάλα? Πάμε όλοι γήπεδο και θα δούμε αν θα μπορεί ο κάθε διαιτητής της κακιάς ώρας να τολμά να μας κατακρεουργεί στην έδρα μας. Πάμε μαζικά γήπεδο και να δούμε αν θα υπάρχουν αδιάφοροι παίκτες μας. Πάμε γήπεδο και να δούμε αν θα τρέμουν η’ όχι τα πόδια των αντιπάλων ομάδων όταν έρχονται ΓΣΠ!

Αφήνουμε τις διαφορές μας στην άκρη…υπάρχει καιρός να συζητήσουμε διεξοδικά τα προβλήματα μας στο τέλος…και ναι ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΠΤΑ ΕΡΓΑ… τούτα όμως τα αφήνουμε για πιο μετά….για να μπορούμε να τα ζητήσουμε αυτά αλλά και να είναι και πιο εύκολα στην πραγματοποίηση τους πρέπει πρώτα να πάρουμε τον τίτλο…

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ…ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛ ΡΕ… ΑΠΟΕΛ!

Michalis Chr – apoel.net forum

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X