Παρηγοριά στον άρρωστο

Όπως και στην προηγούμενη του θητεία έτσι και τώρα ο Ουζουνίδης συνδέει το όνομα του με οδυνηρούς αποκλεισμούς. Παρά τα εγκληματικά λάθη της διοίκησης έχει και αυτός τη δική του συνεισφορά στην προβληματική στελέχωση της ομάδας αλλά και τη διαχείριση του συγκεκριμένου αγώνα.

Επειδή δεν μπορούσε να κάνει αναφορές σε αυτά προτίμησε να τονίσει τον έλεγχο που πράγματι είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα…

«Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια, δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις μας και δεν δείξαμε αποφασιστικότητα στην αντίπαλη περιοχή. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά όταν δεν βάζεις το γκολ θα την πληρώσεις από ένα λάθος. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν με μεγάλες μπαλιές και ήρθε η φάση του πέναλτι που μας άφησε εκτός. Μείναμε έξω σε ένα παιχνίδι που αν το δεις σε όλη την διάρκεια δεν θα πιστέψεις ότι μπορεί να αποκλειστείς. Ζήσαμε την άσχημη πλευρά. Μετά την φάση του Νούχιου δεν ενδιέφερε τον αντίπαλο να παίξει ποδόσφαιρο. Όταν αποκλείεσαι αποκλείεται, αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες ότι δεν προσπαθήσανε. Περίμενα να βάλω πιο ξεκούραστους παίκτες και ήρθε αυτή η φάση. Το πρόβλημα ήταν ξεκάθαρο, δεν βάλαμε εμείς το γκολ»

Είναι είδηση να μένει εκτός ομίλων το ΑΠΟΕΛ:
«Υπάρχει απογοήτευση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, προχωράμε, κοιτάμε την επόμενη μέρα, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Δεν χάσαμε από έναν καλύτερο αντίπαλο, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα αλλά αυτή είναι η διαδικασία των μονών παιχνιδιών. Μπορεί οποιοσδήποτε να κερδίζει, δεν κερδίζει ο καλύτερος. Ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός από εμάς. Δεν θυμάμαι κάποια φάση που να κινδυνέψαμε. Η φάση άρχισε από ένα κόρνερ που ελέγχαμε την μπάλα, όλα ήρθαν στραβά σε εκείνη την φάση».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X