Πάσα στους ενδιαφερόμενους

H προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς αλλά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για παίκτες του ΑΠΟΕΛ κορυφώνεται. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σήμερα υπήρξαν αναφορές για τον Γκέντσογλου και ενδιαφέρον του Άρη, οποίος όμως δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο που έχει ο Ελλαδίτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πετεβίνος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τις διάφορες περιπτώσεις και ουσιαστικά έδωσε πάσα στους ενδιαφερόμενους…

Για τον Ζαχίντ: «Δεν υπάρχει πρόταση, ήταν μια συζήτηση μεταξύ τεχνικών διευθυντών. Ο Ζαχίντ υπολογίζεται κανονικά. Η αξία του είναι δεδομένη, εξ ‘ου και η ρήτρα στο συμβόλαιο».

Για τον Αρτυματά: «Η Ανόρθωση ξέρει πολύ καλά τι θέλουμε, ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες».

Για Γκέντσογλου και τα σημερινά δημοσιεύματα από Ελλάδα: «Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα».

Για την προετοιμασία: «Σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα επισκεφθεί τα 3 γήπεδα των επόμενων μας φιλικών αγώνων. Η Cablenet κάνει τις προσπάθειες της για την μετάδοση, αν προκύψει κάτι θα το μάθουμε στις επόμενες μέρες. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, είχαν προηγηθεί διπλές προπονήσεις, τα σημαντικά θα έρθουν στα επόμενα φιλικά, τρία σε έξι μέρες, όλα με δυνατούς αντιπάλους».

Συμφωνία με Ανόρθωση για Αρτυματά: «Αν προέκυπτε συμφωνία δεν θα το συζητούσαμε αυτή τη στιγμή. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που εξέφρασε πρώτη το ενδιαφέρον της. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για Μακρή και Αντωνίου: «Υπολογίζονται κανονικά, όπως και ο Αρτυματάς. Όποιος είναι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπολογίζεται κανονικά και όποιος είναι εδώ σημαίνει πως θέλει να είναι μέλος του ρόστερ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!