Περίεργη και άστοχη ανάρτηση

Μετά από πολύωρη νεκρική σιγή η διοίκηση Πετρίδη επέλεξε να απευθυνθεί στον κόσμο μέσω ενός facebook μηνύματος. Πρόκειται για ένα μήνυμα που απευθύνεται περισσότερο σε ομονοιάτες αφού επιχειρεί με ευχολόγια να αγγίξει τις ευαίσθητες οπαδικές χορδές των ΑΠΟΕΛιστών.

Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουν αφού το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι τέτοιο που απαιτούνται πολλά τα οποία δεν γίνονται. Ο Μπέιν ο οποίος εμπαίζει τον ΑΠΟΕΛ είναι ακόμα προπονητής και μέσα από την ανακοίνωση δημιουργείται η υποψία ότι ίσως η διοίκηση να σκέφτεται να τον κρατήσει στον πάγκο και στον επαναληπτικό.

Είναι πράγματι μια επιλογή. Μια επιλογή που αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε πράγματα πρωτόγνωρα για όλους το βράδυ της Τετάρτης στο ΓΣΠ.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει τα ακόλουθα:

Σε μια στιγμή όπου ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί την πρόκριση στα play off του UEFA Champions League, η στοχοπροσήλωση, ο αγωνιστικός εγωισμός και η υποστήριξη πρέπει να είναι τα στοιχεία που θα ισχύσουν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Τα λόγια, οι δηλώσεις και η ισοπεδωτική κριτική δεν προσφέρουν καμιά ωφέλεια. Ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει σε 90 λεπτά την εξασφάλιση συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο. Είναι υποχρέωση μας να την υποστηρίξουμε και ευλογία που βρισκόμαστε στην διεκδίκηση ενός τέτοιου σημαντικού επιτεύγματος για 5η συνεχόμενη χρονιά. Είναι επίσης υποχρέωση της ομάδας να ανεβάσει την απόδοση της και να παρουσιαστεί πολύ πιο διεκδικητική στον αγωνιστικό χώρο αλλά και υποχρέωση της διοίκησης να λάβει τα όποια μέτρα χρειάζονται και να ενισχύσει την ομάδα σε τέτοιο βαθμό που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ονόματος και της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X