Περήφανοι στο τέλος εάν…

Η ένατη συνεχόμενη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνει ότι άλλαξαν πολλά από την ημέρα που πιάσαμε πάτο με την ήττα από τη Δόξα. Για να σωθεί η χρονιά και να αποφευχθούν τα χειρότερα από κάθε άποψη ἐπρεπε να επιχειρηθεί ένα comeback όπως αυτό προηγούμενων χρόνων και ίσως μεγαλύτερων διαστάσεων. Αυτό ήδη συμβαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού το -7 μετατράπηκε σε +1.

Όσοι έχουν επίγνωση των δεδομένων αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτε αφού το Σαββατοκύριακο ξεκινά ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών. Η ομάδα μας δείχνει έτοιμη να υπερασπιστεί τα κεκτημένα αλλά και η ΑΕΚ θα το παλέψει. Η ιστορία είναι γνωστή και λέει ότι είναι η απόδοση του ΑΠΟΕΛ που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Η διαφορά της επιτυχίας από την αποτυχία σε πολλές περιπτώσεις εξαρτάται από μερικά εκατοστά διαφοράς από το που θα καταλήξει η μπάλα. Το είδαμε και στο Τσίρειο μόλις χτες…

Οι συντελεστές του comeback πρέπει να παραμείνουν στην πρίζα και να διορθώσουν ότι διορθώνεται έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε όλοι περήφανοι για τα επιτεύγματα της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X