Πετεβίνος: Ξέρουν τι σημαίνει

Μίλησε για διάφορα ο Πετεβίνος και ξεκαθάρισε αρκετά για τους τραυματισμούς και τον Καρλάο αλλά και για τον κόσμο. Το πιο σημαντικό από τα όσα είπε όλοι οι παίκτες ακόμα και οι νέοι ξέρουν τι σημαίνει το ντέρπι που έρχεται.

Για το αγωνιστικό κομμάτι…
«Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι γνωστά τα δεδομένα, είναι εκτός ο Εφραίμ που συνεχίζει την θεραπεία του στην Λισσαβόνα και ο Λάγο που κάνει φυσιοθεραπεία. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Δώνη. Ο Βάτερμαν ακολουθεί το πρόγραμμα τερματοφυλάκων αλλά έχει να κάνει με την ετοιμότητα του. Από τον καιρό που μπήκε στο γήπεδο υπολογίστηκε ότι θα χρειαζόταν περίπου 3 εβδομάδες περίπου 20 Φεβρουαρίου. Πρέπει και ο ίδιος να νιώσει έτοιμος και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση».

Για τον Καρλάο…
«Πρέπει να λαμβάνουμε κάτι σοβαρά υπόψην για παίκτες που επανέρχονται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είναι μια απλή εξίσωση ότι συμμετέχει στην προπόνηση άρα πρέπει να είναι και στην 11αδα. Σαφώς οι 10 μέρες που προπονείται στην Κύπρο και κανονικά τις τελευταίες 5 είναι σημαντικές και του επιτρέπουν να αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την 11αδα. Είναι θέμα του προπονητή πότε θα γίνει αυτό».

Για το γεγονός ότι πάνε 20 παιχνίδια χωρίς να χάσει το ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια…
«Μπορεί να είναι ενδιαφέρον στοιχείο αλλά στα εσωτερικά μιας ομάδας δεν παίζει ρόλο αυτό όσον αφορά την προσέγγιση. Αυτά τα ντέρμπι είναι σημείο αναφοράς σε μια σεζόν ανεξάρτητα αν παίζουν 4 φορές τα τελευταία χρόνια».

Για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια…
«Κάθε ομάδα έχει το κίνητρο της μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και αυτό το είπα πριν το ματς με τον Εθνικό. Αυτό που προστίθεται στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια σαν ιδιαιτερότητα είναι το θέμα του γοήτρου καθώς το βαθμολογικό κέρδος θα είναι το ίδιο και θέλουν και οι δύο να συνεχίσουν με νίκες. Είναι ισχυρό κίνητρο αυτό, οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και οι νέοι γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και αντιλαμβάνονται πόσο πολύ το θέλει ο κόσμος να νικήσουμε. Είναι υπόθεση όλων μας να πάμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην κορυφή και να χαροποιήσουμε τον κόσμο μας».

Για τον κόσμο…
«Οι οργανωμένοι λείπουν γενικά από τα α γήπεδα και είναι ένα ακόμα χτύπημα. Από πλευράς οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ αποφασίστηκε μια απόλυτη στάση στο πλαίσιο του οπαδικού κινήματος για το μέτρο της ΚΟΠ. Πολλοί λένε ότι οι οργανωμένοι πήραν απόφαση που δεν συνάδει με οργανωμένους άλλων ομάδων που δεν πάνε μόνο στα εκτός έδρας ντέρμπι. Αυτή είναι η διαφορά, την σεβόμαστε την απόφαση αλλά από κει και πέρα δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι που επηρεάζονται από αυτό το μέτρο αλλά επηρεάζεται και μια άλλη ομάδα φιλάθλων και μένει να δούμε πως θα προχωρήσει αυτή η κατάσταση. Περιμένουμε από πλευράς ΚΟΠ να οριστεί συνάντηση για να δούμε τι θα γίνει και ενόψει περισσότερο πλέι οφ. Το να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί δεν είναι λύση αλλά πρέπει να κοιτάζουμε πως ο κόσμος πρέπει να είναι στο γήπεδο. Εμείς προπωλήσαμε περίπου 1600 εισιτήρια μέχρι χθες το μεσημέρι. Αν προσθέσουμε και τα 8.500 διαρκείας φτάνουμε στις 10.000 αλλά είναι υποκειμενικός αριθμός γιατί δεν ξέρουμε ποτέ πόσοι θα έρθουν. Θα θέλαμε τουλάχιστον 10.00 ΑΠΟΕΛίστες αλλά δεν μπορούμε να υπολογίσουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!