Ποια ήταν τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στην Κύπρο

Οι Κύπριοι παίχτες είναι έμπειροι και με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Την περασμένη χρονιά τόλμησαν και πόνταραν σε Smart Combos, πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητές τους για κέρδη.

Τα περισσότερα βλέμματα τράβηξε η αγγλική Premier League, με τα στοιχήματα να φτάνουν τις 10.862 και ακολούθησε η ισπανική Primera Division με 9.789 στοιχήματα. Όσον αφορά τους επί μέρους αγώνες, εκείνος που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των παιχτών ήταν ο τελικός του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Απόδειξη τα συνολικά 353 στοιχήματα που ξεπέρασαν σε αριθμό αυτά των υπόλοιπων αγώνων.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, τους Κύπριους φαίνεται να ενδιαφέρει από άποψη στοιχήματος και το τένις, αφού καταγράφηκαν 247 στοιχήματα για τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και στον Ραφαέλ Ναδάλ.

Τέλος, σύμφωνα με τα στατιστικά, ο παίχτης που κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη απόδοση κέρδισε 834.35€ παίζοντας μόνο 0.55€. Προέβλεψε σωστά ότι θα σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ σε 7 αγώνες, ενώ η απόδοση ήταν 1517.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!