Ποιος είναι ο Μάρκ και η Redstone;

Εδώ και λίγες ώρες διάφορα αθλητικά sites ενημερώνουν για ότι προχωρά η υπόθεση ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου. Ουσιαστικά επικαλούνται κάποιον Μαρκ Αλεξάντερ ο όποιος έκανε σήμερα ένα tweet για το ότι είναι ενθουσιασμένος που θα έρθει στην Κύπρο για να συζητήσει με τον ΑΠΟΕΛ για το συναρπαστικό του νέο γήπεδο.

Επειδή επιμένουμε στο ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για το συγκεκριμένο θέμα και να μην παρασυρόμαστε από τις δηλώσεις κανενός και ιδιαίτερο κάποιου Μαρκ, μπήκαμε στη διαδικασία της διερεύνησης.

Ο Μάρκ Αλεξάντερ παρουσιάζεται μέσω του προσωπικού του προφίλ στο LinkedIn ως επαγγελματίας στις επενδύσεις με ειδίκευση στον αθλητισμό, στις υποδομές και στα μεσα ενημέρωσης. Αναφέρει μάλιστα ότι στο παρελθόν δούλεψε με NBA, Formula 1, MotoGP, Aventa, WRC, America’s Cup, SKY, TEAM Marketing, UEFA Champions League, Sky Sports, Liga Nacional de Fútbol Profesional (La Liga). 

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως αφορά την εταιρεία την οποία αντιπροσωπεύει που είναι η Redstone Advisory Partners. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της πρόκειται για εταιρεία η οποία συστάθηκε το 2015 και μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να διαμεσολαβήσει στο να γίνουν συμφωνίες και πράξεις πέραν του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Για κάποιο λόγο στην ιστοσελίδα της Redstone δεν γίνεται καμία αναφορά για κάποια από αυτές τις συμφωνίες ενώ όσο ψάξαμε στο διαδίκτυο για την ανάμειξη της εταιρείας αυτής σε πράξεις που σχετίζονται με μεγάλα deals σε media, sports και real estate δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι.

Αν πράγματι οι ισχυρισμοί της Redstone και του Μαρκ είναι βάσιμοι τότε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ σίγουρα έχει βρει έναν συνεργάτη που ίσως μπορέσει να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να γίνει το όνειρο όλων μας πραγματικότητα.

Εν τω μεταξύ είμαστε σίγουροι ότι η αρμόδια επιτροπή από πλευράς εταιρείας ΑΠΟΕΛ έψαξε περισσότερο από εμάς τι εστί Redstone.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!