Ποιος κάνει τις μεταγραφές;

Η κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστή και με αφορμή τον τελευταίο αγώνα έχει διαμορφωθεί ένα σκηνικό προβληματισμού σε σχέση με τη στελέχωση της ομάδας και τις μεταγραφές που έγιναν. Ο Πρόδρομος Πετρίδης κλήθηκε να σχολιάσει τη δική του προσωπική εμπλοκή στο μεταγραφικό και την κατηγορία ότι αυτός κόβει και ράβει.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ήταν κάθετος χαρακτηρίζοντας βλακεία τον ισχυρισμό και πως πρέπει να τον κόψει όποιος τον λέει.

Παρά την απόλυτη θέση του και την σχετική ατάκα η επισύμανση του ότι ο Κρίστιανσεν πρέπει να υποδείξει τι θέση στην οποία θέλει ενίσχυσει και πως τότε ξεκινούν συζητήσεις αφήνει κάποια περιθώρια για διαφορετικές ερμηνείες σε σχέση με το ρόλο που έχουν προπονητής, διευθυντής ποδοσφαίρου και διοίκηση.

Η σχετική τοποθέτησης όπως έγινε στη Goalnews:

«O προπονητής είναι ο υπεύθυνος των μεταγραφών. Δεν είμαστε εμείς που κάνουμε τις μεταγραφές. Δηλαδή όπως γράφουν οι διάφοροι, πως είναι ο Πρόδρομος που κάνει τις μεταγραφές. Αυτές τις βλακείες να τις κόψουν. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος. Πρέπει να μας υποδείξει σε ποια θέση θέλει ενίσχυση η ομάδα και ασφαλώς είναι κάτι που το συζητούμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X