Οι δικαιολογίες και η πίστη

Όταν χάνεις βαθμούς στην πρεμιέρα από ομάδα δεύτερης κατηγορίας δεν έχεις και πολλά να πεις. Απλά ότι πιστεύεις στην ομάδα σου και έχει ο Θεός.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη:

Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι καλό. Η πρώτη αγωνιστική πάντα είναι περίεργη, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν οι ομάδες. Περίμενα ότι θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι γιατί Ζαχίντ, Μπεν Σαχάρ, Εφραίμ δεν είναι ακόμα στη κατάσταση που θέλουμε. Ούτε ο Ντε Βινσέντι που μπήκε, είναι το πρώτο του παιχνίδι χωρίς να έχει κάνει κανονική προετοιμασία. Παρόλα αυτά το μεγαλύτερο μας πρόβλημα από τη στιγμή που πετύχαμε δυο γκολ ήταν το αμυντικό. Κάναμε δυο πάρα πολύ σοβαρά λάθη. Ιδίως σε εκείνο το χώρο από τους αμυντικούς χαφ, μετά είναι πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά είναι το πρώτο ματς, έχουμε πολύ χρόνο ακόμα για να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Σίγουρα έπρεπε να ήμασταν και πιο ήρεμοι. Το δεύτερο γκολ έφερε πολύ μεγάλη νευρικότητα στα παιδιά και στα υπόλοιπα λεπτά παίξαμε χωρίς μυαλό, κάναμε βιαστικές επιθέσεις. Δεν είναι στιγμή να βάζουμε το κεφάλι κάτω, είναι η πρώτη αγωνιστική”.

Έχετε εντοπίσει κάποιο παίκτη για την άμυνα αφού είχατε πρόβλημα εκεί όπως μας είπατε; “Όταν λέω είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, εννοώ στο αμυντικό τρανζίσιον. Εκεί είχαμε πολλά κενά γιατί χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα και ήμασταν πολύ ανοικτοί. Κάναμε δυο πολύ σοβαρά λάθη στο κέντρο της περιοχής και δεχθήκαμε τα γκολ αλλά θα το φτιάξουμε. Για την άμυνα θα δούμε για τους κεντρικούς αμυντικούς αλλά δεν ήταν εκεί το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Όταν χάνεται η μπάλα εύκολα από τους μεσαίους παίκτες είναι φυσιολογικό να δημιουργείται νευρικότητα στην άμυνα”.

Που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα; “Σε πρώτη φάση ψάχνουμε τρεις παίκτες. Ο Μπεν δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, κοιτάμε εκεί να έχουμε μια λύση. Κοιτάμε και για μια λύση στη μεσαία γραμμή και μια στην άμυνα. Αυτές είναι οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή αλλά δεν έχουμε βρει τους παίκτες που θέλουμε. Έχουμε πάρει δυο ακραίους παίκτες για να έχουμε περισσότερες επιλογές όμως το πρόβλημα σήμερα δεν ήταν οι παίκτες. Έχουμε παίκτες έμπειρους που σήμερα δεν ήταν σε καλή μέρα, συμβαίνουν αυτά. Είναι πρώτο παιχνίδι και υπάρχουν εκπλήξεις, πέσαμε θύμα έκπληξης αλλά δεν είναι κάτι που με προβληματίζει, έχουμε έμπειρους, καλούς παίκτες και θα βελτιωθούμε πάρα πολύ στη συνέχεια”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X