Πλακίτσα για τον πιτσαδόρο Ζαχίντ

Ο Δώνης κλήθηκε να σχολίασε το μεταγραφικό πλάνο αλλά και ενδεχόμενο παραχώρησης του Ζαχίντ. Με δόση χιούμορ και ειρωνείας διερωτήθηκε πως είναι δυνατό μια ομάδα να προσφέρει τόσα εκατομμύρια ευρώ για ένα πιτσαδόρο, θέλοντας να σχολιάσει την ισοπεδωτική κριτική που έγινε προ μηνών στα social media.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε, για να συνεχίζουμε το σερί που έχουμε εδώ και 9 αγωνιστικές, παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα στην αμυντική μας συμπεριφορά. Ξεκινήσαμε καλά αλλά κάναμε λάθη και ο αντίπαλος ισοφάρισε. Στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι και δίκαια πήραμε την νίκη. Είναι σημαντικό να συνεχίζουμε να κερδίζουμε αλλά πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες μας. Γι’ αυτό χάρηκα που είδα τον Μπερτόλιο και τον Εφραίμ σήμερα. Εύχομαι ο Άρης να εκπληρώσει τους στόχους τους».

Για τις μεταγραφές:

«Πως είναι δυνατό να δώσει 3-4 εκατομμύρια για ένα πιτσαδορο, για να καταλάβετε μερικές φορές πόσο απαξιωτική κριτική γίνεται τόσο γρήγορα. Έχω μάθει να κάνω υπομονή με τους παίκτες και το ίδιο πρέπει και αυτοί που κάνουν την κριτική. Στο ποδόσφαιρο ο κάθε ένας έχει την τιμή του. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορούμε να κρατήσουμε ένα μυστικό στα μεταγραφικά, είναι αυτά τα ονόματα που έχουν βγει προς τα έξω. Δεν είναι εύκολοι στόχοι αγωνίζονται σε καλές ομάδες και ελπίζουμε να τους πιάσουμε. Υπάρχει μια εξέλιξη με τον Βάτερμαν που είναι θετική, αυτά δημιουργούν νέα δεδομένα, αν πωληθεί ο Ζαχίντ δεν θα αλλάξουμε το πλάνο μας. Ο Ντελατόρε θέλει περισσότερο χρόνο ο Πολιάκοφ είναι έτοιμος. Ο Ιωάννου δεν είναι έτοιμος για να πάρει χρόνο, ο Νικόλας θέλει τρεις εβδομάδες για να μπορέσει να είναι έτοιμος. Φυσικά και όλες οι ομάδες έχουν βάθος αλλά όταν βγάζεις έξω τους καλούς  τους παίκτες σαφώς και επηρεάζεται η ομάδα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!