Πλέον αξιολογούν και εναλλακτικές

Έχει περάσει ενάμιση μήνας από τότε που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ διοίκησης και Κρίστιανσεν μπήκαν στο ψυγείο με αφορμή τη διαφορά των δυο πλευρών στο οικονομικό. Από τότε μέχρι σήμερα η ομάδα διέγραψε μια πορεία που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ την Τετάρτη θα επιχειρήσει το νταμπλ.

Ούτε αυτά όμως αποτέλεσαν καλούς λόγους για να καταλήξει τόσο η διοίκηση όσο και ο Κρίστιανσεν στο αν πρέπει να συμφωνήσουν για συνεργασία και τη νέα χρόνια.

Η πρόθεση για συνεργασία είναι δεδομένη αλλά τις τελευταίες 45 μέρες φαίνεται να μην είναι αρκετή.

Με αυτά τα δεδομένα οι δυο πλευρές και ιδιαίτερα αυτή της ομάδας μας που μας ενδιαφέρει περισσότερο αξιολογεί και τις εναλλακτικές επιλογές της σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τον Κρίστιανσεν.

Θα ήταν εξάλλου επιπόλαιο και επικίνδυνο να αρχίσει η αξιολόγηση εναλλακτικών επιλογών αν και εφόσον ναυαγήσει οριστικά και επίσημα η παραμονή του Κρίστιανσεν.

Το σίγουρο είναι ότι οι μέρες παίρνουν και παρόλο που υπάρχει ο τελικός κυπέλλου οι διεργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν αφού ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχει το συντομότερο δυνατό την απάντηση στο ποιος θα είναι ηγηθεί του τεχνικού τιμ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X