Πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων UCL

Ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει τα ακόλουθα για το σημαντικό θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων του Champions League:

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας, για ορισμένα πολύ σημαντικά θέματα σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ, στον 8ο όμιλο του UEFA Champions League αλλά και να απαντήσουμε σε κάποια ερωτήματα που προκύπτουν από φίλους της ομάδας μας.

• Υπενθυμίζουμε ότι πλέον ΔΕΝ διατίθενται εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας «LEGEND». Συνεχίζεται όμως κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

Δικαίωμα προτεραιότητας για εξασφάλιση εισιτηρίου για τους 3 εντός έδρας αγώνες του UEFA Champions League έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της κατηγορίας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ». Θα πρέπει να εξασκήσουν όμως αυτό το δικαίωμα μέσα στην περίοδο προτεραιότητας που θα αναφέρεται στις επίσημες ανακοινώσεις προπώλησης του κάθε αγώνα. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα δικαιούνται όμως έκπτωσης, στην τιμή του μεμονωμένου εισιτηρίου.

Δικαίωμα προτεραιότητας για εξασφάλιση εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ, στο UEFA Champions League θα έχουν και όλοι όσοι προχωρήσουν ΤΩΡΑ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ σε αγορά εισιτηρίου διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

• Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα υπάρξει πώληση πακέτου εισιτηρίων για τους 3 εντός έδρας αγώνες του ομίλου.

• Εισιτήριο για εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ, στο UEFA Champions League, μπορεί να εξασφαλιστεί ΜΟΝΟ με δύο τρόπους:
1. Διαδίκτυο (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.apoelfc.com.cy/tickets)
2. Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop
Επειδή ήδη υπάρχουν καταγγελίες για επιτήδειους που αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ, καλούμε τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

• Για σκοπούς ελέγχου ενημερώνουμε ότι έχει απαγορευτεί το δικαίωμα απόκτησης LOYALTY CARD μέσω διαδικτύου από χώρες του εξωτερικού.

Είναι κοινώς αντιληπτό ότι θα φιλοξενήσουμε τρείς πολύ ιστορικές και επιτυχημένες ομάδες. Αυτό προϋποθέτει πολύ υψηλές απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα αλλά και υποχρεώσεις από μέρους μας. Τόσο απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όσο και απέναντι στους χορηγούς της UEFA αλλά και απέναντι στις φιλοξενούμενες ομάδες και τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Για αυτό τον λόγο πρέπει να ενημερώσουμε ότι θα υπάρξουν μετακινήσεις θέσεων κατόχων διαρκείας, σε τμήματα που έχει ζητήσει η UEFA και ζητούμε την κατανόηση όσων θα επηρεαστούν.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.

Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ «APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X