Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα Cyta 2016-17 που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00 στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Βόρεια κερκίδα του σταδίου (όνομα κερκίδας «Λάρνακα»). Οι είσοδοι 3 και 4 θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 18:30.

Για την κερκίδα των φιλοξενουμένων αναλογούν 720 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου). Μετά τη διάθεση για τις ανάγκες της ομάδας, χορηγών και συνεργατών τα εισιτήρια που παραμένουν είναι 564.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ
Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 564 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 963 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) που βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ.

* Από την στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για την διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ €20
ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΠΑΙΔΙΚΑ €1

*πληρωμή μόνο με μετρητά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
• Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016: 15:00 – 19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
• Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016: 09:00 – 13:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
Έχουμε ενημερωθεί από την ΑΕΚ ότι θα γίνεται ταυτοποίηση στις εισόδους του σταδίου.

– Οι υπάλληλοι του Τμήματος Εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ θα αναγράφουν χειρόγραφα στο εισιτήριο, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητας του δικαιούχου.
– Ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να επιδείξει την ταυτότητα του μαζί με το εισιτήριο του.
– Τα στοιχεία της ταυτότητας με τα στοιχεία που αναγράφονται στο εισιτήριο πρέπει να συμφωνούν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.
– Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται και ο κάθε φίλαθλος μας μπορεί να το κρατήσει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
– Η μεταβίβαση εισιτηρίου δεν είναι δυνατή σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν θα παρευρεθεί στον αγώνα.
– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Τμήματος Εισιτηρίων στο 22494997.
Σχετικά έγγραφα
564 Δικαιούχοι για ΑΕΚ Λ/κας [A list] (A9) – τύπος αρχείου ‘PDF'(403 Kb)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!