Ποιο ΑΠΟΕΛ θα δούμε στην αρένα;

Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο η ΑΕΚ παρουσιάζεται και χειρότερη αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αφού κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι το ίδιο συμβαίνει και με το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λάρνακας πάντως ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα και σήμερα παίζοντας στην έδρα της θα προσπαθήσει για το βαθμολογικό κέρδος και ιδανικά τη νίκη.

Εμείς από πλευράς μας καλούμαστε να βγάλουμε αντίδραση μετά την γκάφα μεγατόνων απέναντι στην Καρμιώτισσα. Όσο και αν οι αρμόδιοι λένε ότι είναι μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος, ξέρουν ότι δεν μας παίρνει να μεγαλώσει το σερί χωρίς νίκη.

Συνεπώς οποιοδήποτε αποτέλεσμα έκτος της νίκη απόψε θα είναι αποτυχία. Ο Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί καλά την κούραση από την παράταση και με μια σειρά από άλλα θέματα με σοβαρότερο την επιπολαιότητα κάποιων παικτών που κάνουν ότι δεν ξέρουν τι εστί ΑΠΟΕΛ.

Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα θεωρούνται δεδομένες. Ο Τάμαρι πρέπει να κάτσει πάγκο και ο Ντουγκαλά είναι η καλύτερη αφορμή για να συμβεί αυτό. Ο προπονητής μας για τους λόγους του δεν έδωσε μέχρι σήμερα ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στον Γουίλερ αλλά με τα όσα συμβαίνουν δεν μπορεί να τον περιθωριοποιήσει.

Δεν ξέρουμε τι σόι ομάδα είναι η φετινή ΑΕΚ αλλά αν περιοριστεί ο Τρισκόφσκι θα αυξηθούν οι πιθανότητες μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X