Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα;

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι φυσιολογική ομάδα και υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Οι απολύσεις προπονητών κάθε έξι μήνες είναι ίσως αυτό που στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα ότι η ποδοσφαιρική θεώρηση των πραγμάτων από τους αρμοδίους είναι πολύ διαφορετική από τις καλές πρακτικές.

Είναι φανερό ότι η διοίκηση Πετρίδη έχει μπει σε ένα φαύλο κύκλο όπου προσπαθώντας να διορθώσει ένα λάθος προβαίνει σε ένα άλλο που αποδεικνύεται πιο μεγάλο.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βλέπουμε να προχωρεί επανειλημμένος σε λανθασμένες εκτιμήσεις αναφορικά με την καταλληλότητα προπονητών, σκαουτερς και τεχνικών διευθυντών.

Η ανακύκλωση προσώπων είναι επίσης μια επιλογή που δείχνει αδυναμία αφού επαναφέρονται για να σώσουν ότι σώζεται άτομα που προηγουμένως είχαν αποκεφαλιστεί.

Ο Κωστή κλήθηκε να κάτσει προσωρινά στην ηλεκτρική καρέκλα με τον Ελλαδίτη να διαβεβαιώνει τη διοίκηση ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε βάθος χρόνου, επιβεβαιώνοντας πως η θέση του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ είναι επικίνδυνα ελκυστική.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση Πετρίδη πρέπει να αντιληφθεί ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από έναν πραγματικό προπονητή τον οποίο θα αφήσει να δουλέψει προκειμένου να διορθώσει τα πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη της.

Αν δηλαδή δεν αλλάξουν μυαλά οι αρμόδιοι απλά αναζητούν το επόμενο θύμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X