Πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο

Με την ολοκλήρωση της 2η αγωνιστικής η ομάδα μας βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και παρόλο που υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται καλά. Ο ΑΠΟΕΛ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον ένα αγώνα της Ευρώπης φανέρωσε πολλά αγωνιστικά προβλήματα και αδυναμίες.

Το γεγονός ότι χρειάζεται εσπευσμένα ακόμα τρεις μεταγραφές με τις δυο να πρέπει να αποδειχτούν εντεκαδάτες, φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος.

Πέραν των αγωνιστικών όμως θεμάτων θα ήταν στρουθοκαμηλισμός αν δεν μπορούν να αναγνωριστούν και τα θέματα που υπάρχουν με αυτούς που θα προτιμούσαν να ήταν αλλού ή που σύντομα σκοπεύουν να είναι εκτός ΑΠΟΕΛ.

Η διακοπή θεωρητικά προσφέρεται για να διορθωθεί ότι διορθώνεται.

Ο Ουζουνίδης ζητά υπομονή από τον κόσμο αφού ξέρει ότι οι περισσότεροι στον Αρχάγγελο δεν θα αντέξουν αν η πίεση γίνει αφόρητη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η απογοήτευση όχι μόνο του κόσμου αλλά και των παικτών.

Η αντίδραση τους στην αρένα όταν δέχτηκαν το πρώτο και κυρίως το δεύτερο γκολ το επιβεβαιώνει. Και αυτό γιατί δεν ήταν μόνο η σωματική κούραση το πρόβλημα αλλά και η έλλειψη ενέργειας και διάθεσης για ανατροπή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X