Πως να μην έχουμε πρόβλημα

Με μια τριάδα στο χώρο του κέντρου αποτελούμενη από τους Μοράις, Αρτυματά και Σόουζα ήταν φυσιολογικό να λείπει από την ομάδα ο επιθετικός προσανατολισμός και η δυνατότητα να οργανωθούμε σωστά. Συνεπώς ο Τραμετσάνι κατάφερε να βελτιώσει τις αμυντικές επιδόσεις αλλά η αδυναμία να δημιουργήσουμε φάσεις έβγαζε μάτια.

Σε αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο και ότι δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τον μικρό…

Ο Πετεβίνος μετά τον αγώνα εμφανώς προβληματισμένος σχολίασε τον αγώνα…

”Νομίζω πως το γεγονός ότι έχουμε αλλάξει τρεις προπονητές μέσα σε πέντε αγωνιστικές είναι κάτι που το πληρώνουμε γιατί η φιλοσοφίας κάθε λίγο δεν αφήνει την ομάδα ν’ αναπτυχθεί . Είναι κάτι που το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.  Από κει και πέρα σήμερα τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κεντρο-αμυντική λειτουργία  ήμασταν αρκετά συμπαγείς. Έχουμε πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη και κυρίως στην δημιουργία ευκαιριών. Υστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι και είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να το διορθώσουμε. Πρέπει να έχεις ισορροπία στην ομάδα, δεν μπορείς να έχεις μόνο το ένα”,

Εννοείται παίζαμε μέσα στην έδρα μας και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.  Εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη για να είμαστε ευχαριστημένοι. Από την στιγμή που ήρθε η ισοπαλία σαφώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι.  Θα πρέπει να καλύψουμε βαθμούς αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια ισοπαλία και μια ήττα σε πέντε παιχνίδι και αυτό κάνει πολύ δύσκολο το έργο μας. Από κει και πέρα ακόμα είμαστε στην αρχή. Πρέπει να δουλέψουμε, δεν μένει κάτι άλλο να πούμε…”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X