Πως θα χειριστεί την εξάρτηση;

Η λογική λέει ότι ένα από τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε ο Ντολ βλέποντας φετινούς και όχι μόνο αγώνες του ΑΠΟΕΛ είναι ότι η μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας στηρίζεται στις ατομικές ενέργειες του Τάμαρι.

Ο Ιορδανός ήταν πέρσι ο πολυτιμότερος παίκτης αφού οι ενέργειες του ήταν τέτοιες και τόσο καθοριστικές που μπόρεσε να κρύψει καλά τις παθογένειες και την περιορισμένη βοήθεια από συμπαίκτες του.

Φέτος η χρονιά δεν ξεκίνησε για τον Τάμαρι όχι γιατί δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά περισσότερο επειδή οι αντίπαλοι προσαρμόστηκαν αναλόγως

Γνωρίζοντας την εξάρτηση που έχουμε στον Τάμαρι είδαμε τόσο τους Αζέρους της Καραμπάκ όσο και τον Άγιαξ να τον περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό.

Ο Ντολ καλείται να αξιολογήσει σωστά το ρόστερ και να βρει τον τρόπο να βοηθήσει τον Τάμαρι να γίνει πιο ομαδικός χωρίς να χάσει από την μαγεία που προσφέρει και παράλληλα να του δώσει τα στηρίγματα για να μην εξαρτώνται όλα από αυτόν.

Οι Ντε Βινσέτι, Γιακολις και Εφραίμ είναι παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος οπότε υπάρχει και ποιότητα και ποσότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X