Πόσο πιστεύει τον Πιατκόφκσι;

Ο Κετσπάγια προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτές δεν θα έχουν μαζικό χαρακτήρα. Ένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν σε λίγες ώρες είναι αν ο προπονητής μας θα δώσει και πάλι ευκαιρία στον Πιατκόφσκι χρίζοντας τον βασικό. Το θέμα επανέρχεται και μάλιστα βασανιστικά αφού η απουσία του Καβενάγκι αφήνει την ομάδα χωρίς επιθετικό της ίδιας εμβέλειας. Ούτε καν κοντινής…

Ο αγώνας απέναντι στη Σάλκε θα είναι δύσκολος από κάθε άποψη και θα έχει σημασία για την ομάδα μας να μπορέσει απορροφήσει την επιθετικότητα της Γερμανικής ομάδας, στέλνοντας την μπάλα με προϋποθέσεις στην περιοχή των γηπεδούχων. Το ποιος εκ των Πιατκσόφσκι ή Σωτηρίου θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Κετσπάγια.

Είναι φανερό ότι ο Πολωνός επιθετικός δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στους πρώτους πέντε μήνες του στον ΑΠΟΕΛ και ο χρόνος συμμετοχής του στους επόμενους αγώνες θα έχει σημαντικές προεκτάσεις όσον αφορά τον μέλλον του παίκτη.

Η εξάρτηση στον Καβενάγκι βγάζει μάτια όπως επίσης και το ότι οι δυο άλλοι καθαρόαιμοι επιθετικοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αυτό είναι ένα γεγονός που θα καθορίσει και τις αποφάσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X