Πόσο θα μετρήσει η άποψη των παικτών;

Το θέμα παραμονής ή όχι του Κρίστιανσεν και του επιτελείου του είναι το πιο σοβαρό θέμα που απασχολεί και συζητείται πλέον από όλους και παρόλο που τρέχει ο αγωνιστικός σχεδιασμός πρόκειται για μια μεγάλη εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει το συντομότερο.

Μια ενδιαφέρουσα παράμετρος είναι αυτή που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες και είναι αυτή που θέλει τους παίκτες να τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής του Κρίστιανσεν.

Μπορεί λοιπόν στο ίδιο χρονικό διάστημα η διοίκηση να διαρρέει τον προβληματισμό της για το όλο θέμα αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει σε επίπεδο παικτών.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι οι παίκτες δεν πρόκειται δημόσια να να πουν κάτι αρνητικό για το νυν προπονητή τους αλλά η ένταση και ο τρόπος που τάσσονται υπέρ της παραμονής τους είναι τέτοιος που φαίνεται αυθεντικός.

Η παραδοχή παικτών όπως του Μερκή αλλά και του αρχηγού Αλεξάνδρου ότι όπως όλοι έτσι και ο Κρίστιανσεν έκανε λάθη αλλά και πως η συνεισφορά του προ αυτούς ήταν καθοριστική είναι ένα σημείο που αντικατοπτρίζει τη γενική αντίληψη που επικρατεί.

Με αυτά τα δεδομένα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και πὀσο θα επηρεάσει τη διοίκηση Πετρίδη η άποψη των παικτών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X