Πράγματι δεν έγινε τίποτα

Μπορεί οι πανηγυρισμοί των διοικούντων και τα κρυφά χαμόγελα όλων μας με τη λήξη του αγώνα να αποτύπωσαν την κρισιμότητα του αγώνα αλλά ο Πετεβίνος στη συνέχεια έβαλε τα πράγμα στη σωστή τους διάσταση.

Η ατάκα του εκπροσώπου τύπου πως “δεν έγινε τίποτα, καθαρά το αυτονόητο, ήρθαμε να το δείξουμε και το κάναμε” είναι η ουσία που πρέπει να κρατήσουμε.

Και αυτό γιατί η ομάδα μας πέραν των ψυχικών αποθεμάτων έδειξε σε έναν ακόμα αγώνα τις αδυναμίες της αλλά και την τεράστιων διαστάσεων πλέον εξάρτηση στον τρομερό Τάμαρι.

Χωρίς αμφιβολία η επιστορφή στις νίκες θα βοηθήσει στο ψυχολογικό τομέα αλλά τα αγωνιστικά ζητήματα εξακολουθούν αν αναζητούν απαντήσεις. Αρχίζοντας από τη δυσκολία των καθαρόαιμων επιθετικών να σκοράρουν, την απουσία ποιοτικών επιλογών στο αριστερό φτερό και τους τραυματισμούς που βρίσκονται στο μενού κάθε αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ υποφέρει.

Η διακοπή θεωρητικά προσφέρεται για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά και είναι για αυτό που ο Πετεβίνος ανακοίνωσε ότι θα γίνουν πολλά σε αυτό το διάστημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X