Πρέπει να επιβιώσουμε

Ο αγώνας της Πέμπτης με την Τζιλάνι είναι μονόδρομος για την οικονομική επιβίωση της ομάδας μας αλλά και το αγωνιστικό πρεστιζ της ομάδας που θέλει να θεωρείται η κορυφαία της Κύπρου. Ο Πετεβίνος σχολίασε σήμερα τον επερχόμενο αγώνα και το κατά πόσο είμαστε φαβορί..

Για τον προγραμματισμό ενόψει Τζιλάνι: «Υπήρχαν αρκετά διαδικαστικά που έπρεπε να τρέξουν, η διαμονή μας, η πτήση και επειδή κάναμε προετοιμασία το τακτοποιήσαμε. Ποτέ δεν μας έχει συμβεί να ενημερωθούμε για το πότε και που θα γίνει ο αγώνας 72 ώρες πριν το παιχνίδι. Είμαστε σε μια εποχή που ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις τίποτε. Σημασία έχει να πάμε στο Κόσσοβο και να βγει η προσπάθεια στο γήπεδο για να κατακτήσουμε την πρόκριση».

Πότε θα αναχωρήσετε για τον Κόσσοβο; «Αύριο στις 11:00 αναχωρούμε από την Λάρνακα και θα φτάσουμε στην Πρίστινα στη 13:30. Η ομάδα θα μεταβεί σε ξενοδοχείο όσο πιο απομονωμένα γίνεται. Στις 18:15 θα μιλήσει ο προπονητής και στις 19:00 θα γίνει η προπόνηση. Την Πέμπτη στις 20:00 είναι το παιχνίδι και τα ξημερώματα στη 1:00 θα αναχωρήσουμε από το Κόσσοβο για να επιστρέψουμε στην Κύπρο στις 4:00».

Δεν θα πάνε μαζί σας δημοσιογράφοι: «Έχουμε περιορίσει στο ελάχιστο το ποιοι θα ανέβουν στην πτήση. Είναι απόφαση της διοίκησης, ενώ ήταν και οι νουθεσίες της UEFA. Μας βάζει συγκεκριμένο αριθμό η UEFA που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 55 άτομα στο σύνολο. Από τις τρεις ομάδες του Κοσσόβου οι δύο έχουν αποκλειστεί λόγω κορωνοϊού. Δεν ενημερωθήκαμε αν θα υπάρχει τεστ στο αεροδρόμιο όταν φτάσουμε».

Ατζίλι και Ντίας είναι σε κατάσταση που μπορούν να βοηθήσουν; «Δεν μπορούν να βοηθήσουν, είναι σε καθεστώς αυτοπεριορισμού καθώς ήρθαν από χώρες κατηγορίας γ΄. Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Πέμπτης και της Κυριακής και μετά την διακοπή θα είναι διαθέσιμοι».

Για τους υπόλοιπους: «Δύο θα είναι οι επιπλέον επιλογές, ο Κλωναρίδης και ο Ντογκαλά. Εναπόκειται στον προπονητή αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Απόψε μετά την τελευταία προπόνηση στην Κύπρο θα βγει η αποστολή».

Είναι σημαντικό το παιχνίδι: «Μιλάμε για ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο διακυβεύεται το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας. Από το παιχνίδι με την Τρε Πεν καταφέραμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από την Τζιλάνι τηλεοπτικά μιας και δεν επέτρεψε η UEFA σε δικό μας άνθρωπο να πάει να δει το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τελικός».

To ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί: «Από άποψη εμπειρίας και ποιότητας το ΑΠΟΕΛ υπερτερεί. Βάζοντας μέσα και κάποιους άλλους παράγοντες όπως το θέμα του μονού αγώνα τότε εκεί όπως είπε κάποτε και ο κ. Ουζουνίδης μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να σου κάνει την ζημιά. Μπορείς να κάνεις 30 τελικές και να το χάσεις από μια αντεπίθεση».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά: «Ούτε προκύπτει, ούτε θα προκύψει στα επόμενα 24ωρα γιατί προτεραιότητα μας είναι άλλη. Θα δοθεί βαρύτητα μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Ο κ. Ουζουνίδης ενώπιον του δεν έχει τον στόχο που να πληροί τις προϋποθέσεις. Όταν αυτό γίνει τότε θα προχωρήσουμε».

Για Σιβού και Ανουάρ: «Δεν μας απασχολούν».

Για τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων και αν βρέθηκε κάποια ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους: «Δεν έχουμε κάτι. Το ενδεχόμενο των αποχωρήσεων θα παραμείνει ανοικτό και μετά τις 15 Σεπτεμβρίου αλλά δεν μπορώ να προδικάσω ότι αυτό θα συμβεί στο 100%».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X