Πρέπει να είναι και έγκαιρος

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του 2016 και παρόλο που υπάρχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ ενόψει της μεταγραφικής Ιανουαρίου βρίσκεται στα φόρτε του. Οι σχετικές συναντήσεις μεταξύ των αρμοδίων έχουν γίνει και μέσα από αυτές έχουν ιεραρχηθεί οι ανάγκες όπως αυτές καθορίστηκαν από τον Κρίστιανσεν.

Η διοίκηση μέσω Πετεβίνου διαμηνύει ότι ο Λορένθο λειτουργεί έχοντας ως κριτήριο και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν και το καλοκαίρι αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο τις σημερινές ανάγκες του ΑΠΟΕΛ.

Μια παράμετρος που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη είναι ότι οι δυο τουλάχιστον προσθήκες που προγραμματίζονται θα πρέπει να γίνουν έγκαιρα. Ιδιαίτερα αυτή του επιθετικού έχει τον χαρακτήρα της πιο επείγουσας αφού με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ τον Φεβρουάριου είναι και οι διπλοί αγώνες με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μέχρι σήμερα ο Πιέρος Σωτηρίου σήκωσε και με το παραπάνω το αφύσικο βάρος που του ρίξαμε με τον Ντε Καμάργκο να δίνει περιστασιακά κάποιες λύσεις. Αυτά όμως δεν αρκούν ενώ πρέπει να προσμετρηθούν και παράγοντες όπως η κόπωση ή και τραυματισμοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!