Πρέπει να κερδίσουμε και κανένα ντέρμπι

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να μπει σε μια σειρά αγώνων όπου εκτός των αγώνων με την Αστάνα και τον Ολυμπιακό που θα κρίνουν την τελική κατάταξη στον όμιλο μας στο Europa League, υπάρχουν και τα συνεχόμενα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για αγώνες με μεγάλο δείκτη δυσκολίας αφού σύμφωνα και με τον Κρίστιανσεν θα παίξουμε με ομάδες που έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανεξαρτήτως αν ο στόχος αυτός είναι ρεαλιστικός ή μη η ουσία είναι ότι Αελ, Απόλλων, Ομόνοια και Ανόρθωση θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να έχουν βαθμολογικό κέρδος στους μεταξύ μας αγώνες.

Κάπου εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κερδίσει ακόμα ντέρμπι. Μπορεί στην Ευρώπη να ανταποκριθήκαμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό και στην Κύπρο να είμαστε στο ανατρέψιμο -2 από την ΑΕΚ αλλά οι δυο προσπάθειες μας να κερδίσουμε ντέρμπι ήταν ανεπιτυχής.

Μπορεί οι αγώνες με Ανόρθωση και Αεκ να ήταν εκτός έδρας αλλά όπως ανέφερε και ο προπονητής μας ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο όπου και αν αγωνίζεται έχει στόχο τη νίκη. Αν λοιπόν θέλουμε να αποτρέψουμε την αύξηση της διαφοράς από την ομάδα του Καραπατάκη θα πρέπει να ανταποκριθούμε καλύτερα στα ντέρμπι.

Πρόκειται εξάλλου για τους αγώνες που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή αφού οι υπόλοιπες ομάδες είναι αδύνατες ή πρωταγωνίστριες των σικέ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!