Πρέπει να τους λιώσουμε

Οι Νορβηγοί έρχονται σήμερα στην Κύπρο οπου θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τις ιδιαίτερες συνθήκες που θέλουμε να αποδειχτούν καθοριστικές. Ο καύσωνας που επικρατεί στη Λευκωσία κρίνεται ανυπόφορος ακόμα και για αυτούς που είναι συνηθισμένοι στη ζέστη, οπότε το ίδιο ή και περισσότερο δύσκολο θα πρέπει να είναι για τους αμάθητους Νορβηγούς.

Η Ροζενμποργκ έδωσε ήδη μεγάλη σημασία σε αυτή την παράμετρο αφού οι διατροφολόγοι της ομάδας, απαίτησαν όπως οι παίκτες καταναλώνουν ποσότητες νερού που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν στο 90λεπτο της Τρίτης.

Υπάρχει όμως και η παράμετρος του κόσμου ο οποίος μπορεί να κάνει ακόμα πιο καυτή και ανυπόφορη την ατμόσφαιρα για τους Νορβηγούς. Αυτό θα γίνει αν είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε και εμείς σωστά σε περίπτωση που ο αγώνας δεν εξελίσσεται με ιδανικό τρόπο.

Εννοείται ότι αναφερόμαστε σε σημαντικές αλλά επιμέρους παραμέτρους αφού ο αγώνας θα κριθεί πρώτιστος από την απόδοση των παικτών και το πόσο καλά θα εφαρμόσουν το πλάνο των προπονητών. Είναι για αυτό που θα πρέπει οι δικοί μας να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X