Προπώληση ΑΠΟΕΛ vs Young Boys

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡO (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα APOEL FC – BSC Young Boys για τη φάση των Ομίλων του Europa League 2016-2017, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, 20:00 Στάδιο ΓΣΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα πακέτα του Europa League όχι όμως στα εισιτήρια διαρκείας 2016-2017.

ΤΙΜΕΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ: €25
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ: €20
ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ: €20

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟ: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, 10:00
ΜΕΧΡΙ: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 20:00

* Πληρωμές με τραπεζική κάρτα.
* Όλο το 24ωρο

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 2 πιο κάτω επιλογές:

1. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP/ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:

ΑΠΟ ORANGE SHOP: Από τη μέρα αγοράς και καθ’ όλη τη διάρκεια προπώλησης των εισιτηρίων.
ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ: Τη μέρα του αγώνα από το άνοιγμα των εκδοτηρίων στις 18:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
– Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.

2. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το αρχείο pdf θα βρίσκεται στις συναλλαγές εισιτηρίων στο λογαριασμό σας εφόσον επιλέξατε την «εκτύπωση στο σπίτι». Για την είσοδο στο γήπεδο χρειάζεται απλά η προσκόμιση του εκτυπωμένου εισιτηρίου και ταυτότητας στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία).

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
– Ο κάτοχος φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί, διότι σε τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
– Το email επιβεβαίωσης της αγοράς δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.
– Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 10 εισιτήρια αγώνα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

ΑΠΟ: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 09:00
ΜΕΧΡΙ: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 16:00

* Πληρωμή μόνο μετρητά.
* Ωράριο:
Δευτέρα, 31/10: 09:00-13:00 & 14:00-19:00
Τρίτη, 01/11: 09:00-13:00 & 14:00-19:00
Τετάρτη, 02/11: 09:00-19:00
Πέμπτη, 03/11: 09:00-16:00

APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP

– Οι κάτοχοι διαρκείας/ loyalty cards που έχουν αγοράσει το πακέτο θα επιβραβευθούν με 25 βαθμούς με την είσοδό τους στο γήπεδο.
– Οι κάτοχοι κάρτας Loyalty θα επιβραβευθούν με 25 βαθμούς εφόσον προσκομίσουν την κάρτα τους, για να σκαναριστεί στο σημείο πώλησης των εισιτηρίων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Ενημερώνουμε ότι βάσει των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Loyalty Card. Την ημέρα του αγώνα με το άνοιγμα των ταμείων στις 18:00 θα λειτουργήσει συνεργείο στο ΓΣΠ για την έκδοση Loyalty Cards.
– Ενημερώνουμε ότι βάσει των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοποίηση του ονομαστικού εισιτηρίου (πακέτο ή μεμονωμένο εισιτήριο για τον αγώνα) με την ταυτότητα/ πιστοποιητικό γεννήσεως του κατόχου.
– Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες όπως αυτές αναγράφονται στο εισιτήριο εισόδου (πακέτο ή μεμονωμένο εισιτήριο για τον αγώνα). Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.
– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Στο γήπεδο δεν θα είναι εφικτή η μεταφορά πακέτου σε άλλο άτομο ή άλλη κερκίδα.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
– Οι θέσεις σε όλες τις κερκίδες θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και/ ή το πακέτο τους.
– Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με πακέτο ή μεμονωμένο εισιτήριο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων.
– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Τμήματος Εισιτηρίων στο 22494997.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!