Προς το παρών δυσκολεύεται

Η απόκτηση του Μπρεσάν ήρθε σε μια χρονική περίοδο όπου η ομάδα δεν φαινόταν να έχει ανάγκη για ακόμα έναν μεσοεπιθετικό όσο καλός και αν ήταν αυτός και αναπόφευκτα άρχισαν να γίνονται οι πρώτες εικασίες για αποχώρηση του Ντε Βινσέτι. Οι εικασίες τυχαία ή μη πήραν σάρκα και οστά και ο ΑΠΟΕΛ καλείται πλέον να διαχειριστεί την επόμενη μέρα. Όλα αυτά αν έχουν αίσιο τέλος το ραντεβού τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ντουμπάι.

Η επόμενη μέρα είναι αυτή που θέλει την ομάδα μας να καλείται να αποφασίσει σε ποια θέση πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να αντεπεξέλθει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η προσθήκη του Μπρεσάν μέχρι στιγμής δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί άμεσα να αποτελέσει τον αντί Ντε Βινσέτι και είναι για αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν και σε ποια θέση θα προκύψει ενίσχυση.

Ο Μπρεσάν ενσωματώθηκε στην ομάδα στην Πολωνία και πρόλαβε να αγωνιστεί σε αρκετά φιλικά. Παρόλα αυτά δείχνει ότι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον απαιτούμενο βαθμό τουλάχιστον σε αυτή τη χρονική στιγμή γεγονός που βάζει τον Κρίστιανσεν σε σκέψεις.

Η τελική ετυμηγορία του προπονητή μας θα κρίνει πολλά αφού υπάρχει ξεκάθαρη ανάγκη και για απόκτηση παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X