Προσφορά αθλητικών παπουτσιών στο Funraising

Αθλητικά παπούτσια για τη στήριξη των ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και βρίσκονται κάτω από τη φροντίδα του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising προσέφερε κατά τη διάρκεια των εορτών η online στοιχηματική εταιρεία  winmasters, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

O Country Manager της winmasters Κύπρου κ. Βασίλης Κούννος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία την κ. Μαρία Παπαθεοχάρους – μέλος του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising- όπου της παρέδωσε τα κιβώτια με τα καινούρια αθλητικά παπούτσια που θα παραδοθούν σε άτομα που χρειάζονται είδη πρώτης ανάγκης.

“Ως μια εξουσιοδοτημένη στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο, οφείλουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε. Το χαρακτηριστικό των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και τα δώρα! Θέλοντας να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, προχωρήσαμε σε αυτή την πράξη για να έχουν κάποια άτομα μια ζεστή επένδυση για το χειμώνα. Η ενέργεια αυτή ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος (2017) από την εταιρεία μας και έχουμε σκοπό να το συνεχίσουμε και να το επαναλαμβάνουμε κάθε Χριστούγεννα. Όπως πληροφορηθήκαμε και από τους εκπροσώπους του συνδέσμου, οι ανάγκες για υπόδηση είναι πολλές και για αυτό επιθυμούμε να προσφέρουμε κάθε χρόνο ώστε να δίνουμε μια ανάσα ανακούφισης στον κόσμο που τα χρειάζεται”, δήλωσε ο κ. Κούννος.

Εκ μέρους του Funraising, η κ. Μαρία Παπαθεοχάρους ευχαρίστησε τη winmasters για τα αθλητικά παπούτσια και συνεχάρη την εταιρεία για το κοινωνικό της πρόσωπο και για τις πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!