Πρώτο φαβορί ο Αλμέιδα!

Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό είναι συνεχείς και η διοίκηση Πετρίδη επιχειρεί όχι μόνο να κερδίσει αυτή τη φορά την μάχη με το χρόνο αλλά να κάνει και τον πόθο πολλών οπαδών μας πραγματικότητα. Οπως αναφέρει το kerkida.net ο Αίλτον Αλμέιδα έριξε σε σημαντικό βαθμό τις οικονομικές του απαιτήσεις για το συμβόλαιο διετούς διάρκειας που απαιτεί και ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ.

Η επιστροφή του όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη αφού αυτή θα γίνει μόνο αν εξασφαλίσει συγκεκριμένο ποσό που αξιώνει από την Αλ Χιλάλ ως αποζημίωση προκειμένου να σπάσει το συμβόλαιο του. Όπως έχουμε αναφέρει ο Βραζιλιάνος δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή έτσι δεν ακολούθησε την ομάδα στο βασικό της προετοιμασίας αφού ακολουθεί εδώ και εβδομάδες ατομικό πρόγραμμα.

Το συμβόλαιο του με την Αλ Χιλάλ του αποφέρει 1.8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ο Αίλτον αξιώνει πλέον συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση προκειμένου να δεχτεί να φύγει. Αν λοιπόν οι Άραβες το αποδεχτούν θα γίνει o παίκτης θα φορέσει τη γαλαζοκίτρινη.

Από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ διαρρέει πως αξιολογούνται και εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του εξωγήινου. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Βραζιλιάνος είναι η πρώτη επιλογή αφού ότι άλλο έχει προταθεί δεν είναι αυτού του επιπέδου. Για αυτό και η διάθεση να δαπανηθεί ένα σημαντικότατο ποσό αφού ο Βραζιλιάνος θα γίνει με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X