Προτροπές για αποφυγή πνιγμού

Η κατάσταση είναι και επίσημα οριακή αφού ο ΑΠΟΕΛ επιχειρεί να αυτοκτονήσει και η προσπάθεια πλέον στρέφεται στο πως αυτό δεν θα οδηγήσει σε θάνατο. Το ότι έγιναν δύο πλέον οι συνεχόμενοι αγώνες χωρίς νίκη μπορεί να είναι και το λιγότερο πρόβλημα αφού το πιο ανησυχητικό είναι το ότι δύσκολα μπορεί να βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Παρόλα αυτά ο Πετεβίνος συστήνει να μην πνιγούμε στην εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει τον ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα.

Αυτό ήταν και το πιο ουσιαστικό πράγμα που ακούσαμε μετά τον αγώνα αλλά το κατά ποσο είναι εφικτό και αν θα βοηθήσει σε ουσιαστικό βαθμό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Το σημαντικό που πρέπει να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή είναι να μην πνιγούμε στην εσωστρέφεια που φέρνει ένα κακό αποτέλεσμα στο ΑΠΟΕΛ και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό το πράγμα. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε, να πάρουμε ως παράδειγμα τη θέληση που δείξαμε στο 2ο ημίχρονο αλλά να μπορέσουμε να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το έργο μας πάρα πολύ πιο εύκολο γιατί σήμερα στο τέλος της μέρας τον μόνο που οφείλουμε να μεμφόμαστε είναι τον ίδιο μας τον εαυτό ειδικά όταν βλέπουμε μια ομάδα η οποία παρουσιάζει δυο πρόσωπα μέσα σε ένα παιχνίδι. Δεν είχαμε την ένταση που χρειαζόταν στο 1ο ημίχρονο ενώ στο 2ο την είχαμε. Το είδαμε να συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια. Αν δεν θέλουμε να χάσουμε το βαθμολογικό προβάδισμα τότε πρέπει να αντιληφθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X